FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO

Eric, atacantul » Rednic a început derby-ul cu Bicfalvi vârf împins: Gnohere și Essombe nu au mai prins primul 11

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Rednic nu doar l-a recuperat pe Bicfalvi, dar a început aseară cu ex-stelistul ca vârf împins, în locul lui Gnohere și Essombe.

"Trebuie să vin cu o surpriză, ceva, ca să avem o șansă în derby. Sper să fiu inspirat", a mărturisit Mircea Rednic cu o zi înainte de marele meci. Și-a venit: fără niciun atacant veritabil în formula de start, așa cum GSP.RO anticipa de săptămâna trecută, dar cu Eric Bicfalvi în avanposturi, ca vârf împins!

Gnohere și Essombe au plătit pentru faptul că n-au marcat în 2016 decât într-un singur meci, cu Chiajna (4-0), astfel că "Puriul" l-a aruncat în luptă din start pe ex-stelistul care a fost golgeter în 2015 în Ucraina.

Tocmai jucătorul care a dat gol ultima dată roș-albaștrilor, la 1-1 în Ștefan cel Mare, fotbalistul care a revenit aseară după o pauză de două săptămâni cauzată de probleme musculare.

Bicfalvi n-a fost singurul jucător ofensiv care a ajuns în fața buturilor lui Niță, Rednic le-a transmis și celor din spatele lui, Rotariu, Kortzorg și Lazăr, să atace poarta.

Palici, la fel ca împotriva Viitorului (2-1), a avut libertate deplină de mișcare, dar din fața apărării. Totodată, Rednic le-a acordat credit marcatorilor din victoria de pe Litoral, Romario Kortzorg, din poziție centrală, și Vali Lazăr, din banda stângă.

Rotariu și Filip au fost recuperați în timp util pentru a juca din primul moment. Mevlja a trecut înapoi stoper, iar Hanca a primit șansa revitalizării.

17 goluria înscris Bicfalvi în ediția 2014/'15 în Ucraina, când a fost golgeterul campionatului, alături de Alex Teixeira

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  11 Aprilie 2016, 14:29

Surpriza a fost neplacuta! Am fost dominati non stop toata repriza intaia! In atac nici n-am contat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează