FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, ORA 21:00, DIGI, DOLCE ȘI LIVETEXT GSP.RO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo trec la planul B, după ce oficialii Stelei au interzis coregrafiile la Derby

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2016 14:06

Oficialii Stelei au interzis orice fel de coregrafie la meciurile de acasă ale echipei, după "lovitura" primită dinspre fanii marii rivale, Dinamo, la partida tur cu City, scor 0-5.

Astăzi a expirat termenul până la care Steaua putea reveni asupra interdicției pe care o impusese în ceea ce privește coregrafiile. Suporterii lui Dinamo nu renunță însă la demersul lor.

Astfel, suporterii din "Ștefan cel Mare" trec la planul B. Sâmbătă, în jurul orei 18:00, toți cei 8.600 de fani care au bilete la Derby se vor strânge la Electroaparataj și vor primi câte o vestă. "Nu vedem de ce s-ar interzice un astfel de obiect vestimentar. Nu e ilegal, nu e contondent, nu face rău nimănui. Alături de noi vor fi și glorii ale clubului. Legea e interpretativă, dar noi nu ofensăm pe nimeni", a declarat un membru al galeriei dinamoviste pentru GSP.RO.

Supărați după farsa trăită, oficialii Stelei vor să le interzică fanilor lui Dinamo să intre chiar și cu bannerul pe care scrie "Peluza Cătălin Hîldan"

Acum, la stadionul Dinamo se vând ultimele bilete. Cristi Hîldan, fratele regretatului căpitan dinamovist, e la stadionul din "Ștefan cel Mare"

"Probabil, frustrarea e și mai mare, întrucât noi am dat toate cele 8.600 de bilete, mai multe decât clubul gazdă, care, din informațiile noastre, a dat doar 5.000.
Am putea anunța fanii să cumpere bilete la tribuna a doua, să fim și mai mulți, dar nu vrem să intrăm în jocuri puerile" Lider al fanilor roș-albi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (224)
982752305135194
Alina Stoian  •  20 August 2016, 16:47

fcsb-ul este in colaps ;fara identitate ,fara emblema ,fara stadion si mai ales fara suporteri ,atentie am zis suporteri cei care cunosc fenomenul nu chibiti care-si dau cu parerea ; ce echipa fantoma este asta , cand propii fani nu vin sa sustina echipa -stiu ei ce stiu mai bine ca multi altii care adauga comenturi inutile ; ce echipa este care a avut patronul la puscarie , presedintele la puscarie ( hahalera de stoica )mai urmeaza si antrenorul ; stie galeria ce stie mai nea jiji ! va dau puti sau mai bine va dau multa multa *** FCSB-ISTILOR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 August 2016, 10:41

Suparat mai esti, clujene... Ai uitat pâna și de acordul subiectului cu predicatul. Deci, inteleg, ca solutia ideala pentru fotbalul romanesc este Paszkanyzarea lui: antrenor strain, jucatori straini, naturalizari. Sa intram si noi in randul lumii. Altfel ne acuza ”Ioropa” de sovinism, de xenofobie si, mai stii, ne dau afara din Uniune... Sa fie la voi, acolo, la Kolozsvar!

gerulozaurus
gerulozaurus  •  20 August 2016, 10:38

Dupa fapta si rasplata. Foarte bine ce va face MM. Coregrafia irosita la un meci care nu va privea pe voi puteati sa o folositi astazi ca si asa Steaua nu mai are galerie, dar naa voi ati vrut sa fiti mai cu motz, sa instiintati o lume intraega ca "Doar Dinamo Bucuresti" nu a jucat vreodata in grupele UCL.

Vezi toate comentariile (224)
Comentează