FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV GSP LIVE Cornel Dinu i-a mitraliat pe jucătorii lui Dinamo: "Cei doi nu pot da o pasă, și-au greșit meseria" + Pe cine a evidențiat

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 23:30

Cornel Dinu i-a desființat în direct la emisiunea GSP LIVE pe jucătorii celor de la Dinamo după derby-ul cu FCSB, scor 1-1, iar fotbaliștii luați în colimator au fost Cooper și Gomelt.

"A fost un meci chinuitor. Când ai fost jucător de fotbal și vezi un asemenea chin... Sunt jucători la Dinamo care nu știu să centreze. Și-au greșit meseria. Nu poți să concepi ca din minutul 52 să joci cu om în plus și să nu se vadă. Steaua are o calitate în plus.

Mircea Rednic ar trebui să înceapă schimbările de la mijlocași. Atâta timp cât Gomelt sau Cooper nu pot da o pasă pe jucătorii laterali, nu poți avea pretenții. Poate va reuși să aibă niște trasee de joc, dar e o situație foarte grea. S-ar putea ca Rednic să intre în play-off, dar are în continuare meciuri dificile", a declarat Dinu la GSP LIVE.

"Procurorului" i-au plăcut și câțiva jucători: "Cât de cât au confirmat de la Steaua jucători precum Teixeira și Tănase. De la Dinamo nu pot spune că mi-a plăcut cineva. Sorescu cred că a fost o alegere reușită, dar ceilalți se chinuie rău de tot".

"Pe Arena Națională nu mai e gazon, e pământ. Nu trebuie să te surprindă pentru că e în subordinea Primăriei. Uitați-vă cum e îngrijit Bucureștiul și vă dați seama" Cornel Dinu

Citește AICI cronica derby-ului!

Clasament Liga 1

clasament

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
redbuldog
redbuldog  •  12 Noiembrie 2018, 10:52

Lasa coane Vinu,ca-au mai jucat si altii,ex.Hanca,Popescu,Penedo...asta e starea actuala,a lui Dinamo,nu se fac minuni peste noapte si nici echipe competitive doar cu jucatori ,,free"!Cu o singura remarca sunt de acord ,,Rednic sa inceapa schimbarile de la mijloc.."asta afirm si eu de 2 luni pe aici,atata timp cat nu se face tranzitie,nu se iese din aparare organizat,cu pase adresabile cu scheme,chiar automatisme,poti sa-i ai in atac si pe Suarez sau Salah..avem mijlocasi de nota 4-5,rudimentari tehnic si aici e marea buba actuala!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  12 Noiembrie 2018, 10:44
Postat de Gelu Oanca pe 12 Noiembrie 2018, 10:30

Dinu are o varsta,nu trebuie sa ne suparam pe el, la ani care ii are nu-l mai duce mintea, omul nu mai judeca.

Justifica raspunsul te rog !

138672209828437
Gelu Oanca  •  12 Noiembrie 2018, 10:30

Dinu are o varsta,nu trebuie sa ne suparam pe el, la ani care ii are nu-l mai duce mintea, omul nu mai judeca.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează