FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Explicațiile halucinante ale lui Becali! De ce nu permite coregrafii la Derby de România

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 12:03

Patronul Stelei a explicat de ce nu vor mai fi permise coregrafii la meciurile organizate de roș-albaștri și a oferit detalii legate de măsurile de securitate care vor fi luate la derby.

"Noi organizăm meciul, trebuie să răspundem de tot ce se întâmplă. Nu se mai fac coregrafii pentru că cine știe ce afișează, sloganuri rasiste, xenofobe sau cine știe ce însemne. Ei pot face coregrafii, dar numai să nu fie probleme de organizare, să nu fim amendați. Cine știe ce aveau de gând? Poate dădeau foc și plătește Steaua", a declarat Becali la Digi Sport.

Aceste afirmații vin în contextul în care, cu doar câteva zile în urmă, patronul Stelei a avut un derapaj xenofob înainte de meciul cu City, când a spus că se așteaptă ca "cetățenii" să piardă pentru că au patroni musulmani.

"Brâncoveanu mă va ajuta azi, pentru că musulmanii i-au tăiat capul. Dumnezeu dă după stăpânul viei, nu după vie. Patronii echipei sunt musulmani, nu contează că jucătorii sunt englezi." derapajul xenofob al lui Gigi Becali, înaintea meciului cu City

Acesta nu a ratat ocazia de a îi ironiza pe fanii lui Dinamo, cărora le sugerează să participe la un concurs de coregrafii.

"Ei rămân cu scrisul. Dacă sunt așa de buni la scris și la coregrafii, să organizeze un concurs, cel mai bun coregraf din lume care scrie coregrafii, să-i recunoască drept cei mai buni.

Îi înțeleg și pe ei că sunt sunt așa vehemenți, că prea mult timp nu au câștigat nimic. Dar nu câștigi nimic cu dat foc și înjurături."

Pentru a se asigura că suporterii nu vor intra cu torțe pe stadion, Jandarmeria îi va controla pe dinamoviști în corturi, la intrarea în stadion.

"Jandarmeria o să-i dezbrace, să nu aibă torțe. Să nu vină cu tot felul de tâmpenii ascunse peste tot că vor fi dezbrăcați în corturi. Și cine are torțe nu mai intră la meci, li se va face dosar penal", a dezvăluit Becali.

Meciul dintre Steaua și Dinamo va începe la ora 21:00 și va fi transmis în direct de Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (114)
faxx
faxx  •  20 August 2016, 19:58

ZIUA Z ... cheile debryului sunt fcsbistii ... ei mereu intra favoriti in competitii si ies primii ... sunt ca un fel de chei de rezerva ... de incercare ... e ca si cum gigi in fiecare an zice ... ba ... hai sa incercam sa pornim pe autostrada EUROPA cu masina noastra FC5B si baga cheia iar masinaria nu porneste ... la volan cu vali ... co-pilot LUTZU ... cu mache la FRANA de MANA ... si cu reghe pe post de radiocasetofon bridat pe pitzi talent FM ... nimic nu iese ... cheile derby-ului sunt la cei de la dinamo ... toata romania alaturi de cei de la dinamo

hanmocar
hanmocar  •  20 August 2016, 19:20

Auzi vere, vor să sa facă coregrafii ăștia, să se ducă - n chilu' meu după Patrichi !!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 August 2016, 18:55
Postat de conasu_boeru pe 20 August 2016, 18:17

Când Dinamo era la pămant , cu probleme financiare, înșelată de foștii actionari , jucătorii plecau pe capete, nu erau bani de salarii și multe alte probleme, ...păcăliciul - mulgător urcat pe mașină, ii spunea preshului meme : ...” meme ia mai fă tu niște aroganțe dinamoviștilor...ha, ha, ha, ha...” !!!!???? Păi *** *** tu nu meriți decât dispreț și călcat în picioare !

Si inca sunteti la pamant,cu 0 participari in europa si 0 trofee! Sa nu uitam de o victorie in ultimele naiba mai stie cate meciuri!si sa nu mai uutam de new dinamo 1848 sa,societate care schimba cate 20 de angajati in fiecare an,dar vb de constructie!

Vezi toate comentariile (114)
Comentează