FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  METROSPORT

FOTO Dănciulescu pe toate baricadele » Nu-l facem analist tv și pe Elias Bucurică?

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

Directorul sportiv al "câinilor", Ionel Dănciulescu, printre altele și invitat permanent la emisiunile celor de la DigiSport, a sprintat la finalul partidei ca un veritabil maratonist și a înjurat ca un ultras rivala Steaua!

Dănciulescu a uitat că a jucat în 129 de meciuri pentru roș-albaștri timp de cinci sezoane, s-a suit în galeria alb-roșiilor și, fără să țină cont că este filmat, a strigat cât l-au ținut plămânii trivialități la adresa campioanei. Nu-l facem analist tv și pe Elias Bucurică?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
ultra_tei
ultra_tei  •  12 Aprilie 2016, 22:56

Ce "articol"! :))))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinch
florinch  •  12 Aprilie 2016, 15:37
Postat de dogred10 pe 12 Aprilie 2016, 14:48

Hai sa nu vorbim de paranghelii ca se pare ca ati uitat cand ati egalat prin Keseru in Ghencea la scoru de 1-0 in min 90 de langa paluga aia antitalentata de asanovic, cred ca i-ati facut statuie gioarsei aleia, ce era dupa meciu ala in ghencea zici ca venise revelionu in brazilia, a sarit toata banca fcsbului in min 90 de zici ca vroaiu sa sara stadionu.

Care Steaua? Eu stiu ca Dinamo a jucat cu fcsb, o echipa din Pitesti (sa traiesti). Frustrati sunt cei ce au scris articolul, le pare rau ca Danciulescu a devenit 100% dinamovist. Nu vedeti ca toti jucatorii care au venit la Dinamo de la Steua au ramas dinamovisti 100%, pe cand invers nu s-a intamplat asa? De ce oare? Nu cumva tratamentul aplicat de patronul "credincios" care-i trateaza ca pe niste sclavi, iar atunci cand nu mai are nevoie de ei ii arunca precum pe maselele stricate? Daca la Dinamo li se asigura posturi in conducere jucatorilor ce aduc servicii clubului, la fcsb li se arata usa de la palat. Cam asta-i diferenta dintre oamenii de la Dinamo si patronul fcsb. Cred ca este o diferente imensa intre directorul sportiv de la Dinamo si cel de la fcsb. Daca nu stiti care este cereti-le cazierele lqa amandoi si aflati.Bravo Danciule, asa se comporta un dinamovist 100%. Sa vezi ca te vor suspenda si-ti vor lua boii de la bicicleta. P.S. Singurul fost dinamovist care este stelist 100% este Tamas. Deocamdata. Dupa ce va fi dat afara din nou va tine cu FC Voluntari.

dogred10
dogred10  •  12 Aprilie 2016, 14:52
Postat de chromophobia pe 12 Aprilie 2016, 09:55

Au palmares doar intern si nimic semnificativ extern in ultimii 30 de ani.Rad ei atata de FCSB dar FCSB e semifinalista Cupa UEFA in 2005-2006.In timp ce FCSB elimina pe Ajax sau Valencia,ei pierdeau cu 6-0 cu niste unguri sau cu echipa de tineret a unora.FORZA FCSB! :)

da copchil prost mai esti, pai noi am pierdut cu ungurii aia si cu echipa aia de tineret in amicale bombonel mentolat, nu am pierdut in oficiale ca voi cum sa intamplat cu ludogortes,rosenborg sau partizan ( nume de salam de pe timpurile lui nea nicu).

Vezi toate comentariile (33)
Comentează