FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

FOTO Steliano Filip a surprins pe toată lumea la ieșirea de la vestiare » Apariție de gală

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 07:32

Steliano Filip a surprins la ieșirea de la vestiare după Derby de România, eclipsând audiența cu ceasul pe care-l purta.

Fundașul dinamovist avea la mână un Rolex Submariner în valoare de 8.800 de euro. Același model îl deține și Denis Alibec de la Viitorul, dar și colegii lui Filip, Bicfalvi și Anton.

În spatele lui Filip, la ieșirea de la vestiare, și-a făcut apariția și Sergiu Hanca având la mână tot un ceas foarte valoros. Fostul fotbalist al lui ASA însă deține un Tag Heuer Aquaracer de "doar" 2.000 de euro.

Totuși, topul accesoriilor de lux de la Dinamo îl conduce Ekeng, care are un Rolex Daytona în valoare de nu mai puțin de 25.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
6.6.6
6.6.6  •  11 Aprilie 2016, 13:28

ha ha ha ha ha ha alea-s replici de 100 euro bucata... am si eu unul de 80000 de USD! 350 de ron adica..... ha ha ha ha ha ha ha ca si vestitele armani ale lui piturca luate cu 500 de ron.... voi nu stiti de unde sa cumparati...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează