FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, 20 AUGUST, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Hanca vrea să își mărească randamentul cu roș-albaștrii: "Cu Steaua dau trei pase de gol!" ;)

Hanca a devenit om de bază pentru Andone // Foto: Raed Krishan
Hanca a devenit om de bază pentru Andone // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 18 august 2016 00:00

Sergiu Hanca este mai încrezător ca niciodată în forțele sale și amenință rivala din Ghencea înainte de Derby.

- Sergiu, cum este atmosfera în acest moment la Dinamo?
- Victoriile ne-au adus un moral foarte ridicat, suntem foarte încrezători în forțele noastre. Startul bun al sezonului din punct de vedere ofensiv vrem să-l prelungim și sâmbătă, cu Steaua!

- Steaua a transferat din nou ce era mai bun din România, Tănase, De Amorim, Boldrin. Vă sperie acest lucru?
- Deloc! Eu zic că deocamdată nu sunt o echipă omogenă. Ei au un lot care poate să dea două echipe separate care să se lupte la titlu, dar până la urmă doar 11 jucători intră pe teren. Ne-o dăm parte-n parte cu ei!

"Ando ne cere să fim ofensivi"

- În campionat, cu Voluntari, ai făcut cel mai bun meci al tău de când ai venit la Dinamo, ai dat două pase de gol. Cum te simți?
- Mă simt foarte bine, sunt mai pregătit și mai pozitiv ca niciodată! Dacă am reușit cu Voluntari două pase de gol, cu Steaua dau trei! (râde)

- Andone te-a mutat din flancul drept al apărării, la mijloc, dar tu ai dat centrările de gol tot din dreapta. Faci ce faci și tot acolo "tragi".
- (râde) Așa s-a nimerit, nu mi-am propus neapărat să ajung în zona aceea. Eu sunt un jucător polivalent și joc pe orice post e nevoie. Atât timp cât sunt pe teren mă simt bine în orice poziție.

- Culmea, un alt fundaș de bandă, Steliano Filip, a dat și el gol cu Voluntari. Ați prins curaj sau v-a cerut antrenorul să fiți mai ofensivi?
- Nea Ando ne zice tot timpul să jucăm cât mai ofensiv pentru că avem o echipă care permite asta. Insistă foarte mult pe acest aspect și cred că rezultatele se văd cu ochiul liber.

"Dau zece assist-uri"

- Ioan Andone insistă cu fiecare ocazie că te vede mijlocaș central și nu fundaș dreapta. Are dreptate?
- Interesul lui nea Ando este să fim toți la potențial maxim. Eu sunt în acest moment foarte încrezător în forțele mele și joc oriunde mă "așază" antrenorul.

- Ți-ai propus vreun număr de pase pe care vrei să-l atingi în acest sezon?
- Minimum zece assist-uri mi-am propus. Sezonul trecut am reușit cinci pase decisive, deci anul ăsta trebuie să le dublez.

- Coregrafia PCH de la meciul Steaua- Manchester City cum ți s-a părut? Ce ai simțit când ai văzut mesajul?
- Doamne! Când am văzut coregrafia, am realizat cu adevărat cât de puternici sunt suporterii noștri și ce înseamnă Peluza Cătălin Hîldan în România. De fapt, stai, în toată lumea! (râde) Am văzut că această umilință a fost preluată de toate site-urile de sport din lume.

- Vrei să spui ceva în încheiere?
- (ridică tonul) Da! Doar Dinamo București!

"Dacă steliştii ar fi făcut coregrafia pe care a făcut-o PCH la meciul cu City, m-aş fi simţit foarte umilit, dar e imposibil să se întâmple asta pentru că avem cei mai pregătiţi fani. Încă o dată s-a văzut că Steaua nu are galerie"
Sergiu Hanca

"S-a vândut o mare parte a biletelor pentru Derby, peluza va fi plină. Iar va fi spectacol în tribune, de abia aştept!"
Sergiu Hanca

"Coregrafia făcută de PCH pe stadionul Stelei ne obligă și mai mult ca înainte să facem un joc bun cu echipa lui Reghecampf. E vorba de onoare"
Sergiu Hanca

3pase decisive în 4 meciuri are Hanca în acest sezon de Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  18 August 2016, 16:29
Postat de dinamo_fan pe 18 August 2016, 11:06

ai mare dreptate in ceea ce zici. din pacate in fotbalul de la noi foarte putini au rabdare. de la patroni la suportari toti ar vrea rezultate incepand de ieri daca se poate. sunt unii fotbalisti la Dinamo care eu cred ca au potential peste ce arata acum: Lazar, Filip, Serban si Nedelcearu. Daca nu oferim insa rabdare si incredere nu inteleg cum apoi putem avea asteptari. Ma uit la Serban de exemplu, intrat pe final cu Voluntari putea chiar sa dea un gol de senzatie. Si in mediul online si din tribuna el e mereu apostrofat, sezonul trecut a calculat gazeta ca a jucat 300 de minute sau ceva de genul. E imposibil sa vezi adevaratul potential al unui jucator tanar fara sa-l lasi sa joace 20-30 de meciuri..sa nu mai joace strasat ca la prima greseala e trecut automat pe banca, sa nu mai fin injurat mereu din tribuna samd.

Dupa 20-30 de meciuri proaste s-ar putea sa fie prea tarziu si sa retrogradezi, un jucator mare se adapteaza imediat si da valoare echipei !!!

1745flo
1745flo  •  18 August 2016, 13:54
Postat de unico_biancorossi pe 18 August 2016, 10:17

dincolo de opiniile acide la adresa rivalei, demolata literalmente in partida cu City, nu pot sa nu remarc inca o data ca sergiu hanca este un fotbalist de calitate. am spus si atunci cand a fost adus de la mures, daca nu ma insel, o spun si acum. trebuia doar putina rabdare si incredere. s-a dovedit ca am avut dreptate si eu si Capitanul si Flo si Conasu si inca 2-3. pentru restul userilor realmente dinamovisti de pe forum, si am in vedere userii adevarati nu tot felul de clone si paraclone ridicole si inutile, nu mai ramane decat sa le spun ca altadata sa fie mai ponderati, mai rabdatori. avem un Imn care indeamna la credinta, onoare si rabdare : Fie vreme buna/Fie vreme rea.... Dinamo sopra tutti ! Hai Dinamo Bucuresti, succes in Derby !

" Faceti loc, vin CAINII ROSII- trupa din Stefan cel Mare!"

spinoza
spinoza  •  18 August 2016, 13:52

Grija mare Dinamo! Daca nu bateti pe Steaua, scapa Borcea in invoire si face cu voi ce-a facut cu Pelinel!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează