FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Interzicerea coregrafiei a stârnit antipatii » Steliștii sunt făcuţi praf după decizia de la Derby: "Răzbunarea e arma prostului"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 10:29

După ce au fost ținta unei farse de proporții, pusă la cale de suporterii dinamoviști, oficialii Stelei au interzis coregrafiile la meciul organizat de roș-albaștri.

Hotărârea anunțată de Mihai Stoica în urmă cu câteva zile a dat peste cap planurile fanilor roș-albi, care pregăteau un nou spectacol în tribune.

La derby-ul de aseară, dinamoviștii au venit pregătiți cu veste pentru a aranja o nouă coregrafie în tribune, însă jandarmii nu le-au permis accesul în stadion până nu au renunțat la acestea.

"Răzbunarea e arma prostului", a comentat Florin Prunea la Digi Sport decizia șefilor Stelei.

La meciul din play-off-ul Ligii Campionilor, dintre Steaua și Manchester City, suporterii "câinilor" l-au păcălit pe Gigi Becali și au afișat la tribuna a doua mesajul "Doar Dinamo București."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (129)
zecs93
zecs93  •  21 August 2016, 23:58
Postat de saviola2_8 pe 21 August 2016, 11:32

jeejee e un personaj mioritico carpatin care provoaca greata ori de cate ori apare la un flash sau ceva de genul, aici suntrme toti de acord, insa, insaaaa de data asta are dreptate. Hai sa fim seriosi, de ce nu a iesit prunea si restul cateilor marti sa condamne gestul acelor `fani` ai lui dinamo...Eu cred ca multa lumea nu e sanatoasa din nici un punct de vedere in romania....cica a fost o farsa...ba, in primul rand era un meci de UCL, competitie cu care echipa ta( dinamo ) nu are nicio tangenta de f multi ani, in al doilea rand a fost o inselaciune la adresa lui jeejee dar si a bietilor oameni de la tribuna a doua, care impotriva vointei lor au purat culorile cainilor. Mie nu mi se pare ok, nici ca farsa sau gluma, nici ca ce vrei voi. Mi se pare ca nu are legatura cu frumusetea unei galerii, cu fenomenul ultras, cu fotbalul. Mi se pare o inselaciune, scamatorie ieftina cu care persoanele cu iq mic se pot mandri, o gain arie mai pe romaneste! si culmea nesimtitiri, sa acuzi steaua/stelistii de frustrari, cand tu la un meci al stelei in UCL incerci sa iesi in evidenta cu gesturi ieftine si lashe....apoi....sa te astepti sa fii respectat. s-a intors lumea pe dos, zau asa!

Nu apreciati glumele ba, daca Dinamovistii vroiau sa va faca rau va faceau si la tribuna 2 era afisat mare un steag anti-musulmani cum sunt patroni lui Man.City ( arabi) !!! Sa vedeti dupaia interdictie pe voi 5-10 ani sau chiar mai rau !!!

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  21 August 2016, 21:46

I-AM UMILIT IAR PRIN PREZENTA MARE IN TRIBUNE SI PRIN ATASAMENTUL NOSTRU FATA DE CULORILE NOASTRE DRAGI ALB-ROSII. CAT DESPRE FRUSTRAREA fcsb-istilor *** *** ........O ADUNATURA DE PU/SC/AR/IA/SII AU INCEPUT SA FACA LEGEA IN TRIBUNE..... HALAL ASA ZIS cLUB DE AMATORI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mcvyper
mcvyper  •  21 August 2016, 19:53

Prunea intelege bine treaba cu arma prostului...in meciul de la iasi cu Steaua....cine a ridicat preturile biletelor ca sa nu fie ”umilit” pe propria arena????nu il lasa culoarea ...

Vezi toate comentariile (129)
Comentează