FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO

Mercato de pomană » Majoritatea achizițiilor din iarnă prind cel mult banca de rezerve la Steaua

Accidentările l-au scos din joc pe Marica.
Accidentările l-au scos din joc pe Marica.

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Reghecampf defilează cu ce are la dispoziție. Majoritatea achizițiilor din iarnă prind cel mult banca de rezerve.

"Skill"-urile lui Thomas Neubert și talentul de motivator al lui Reghecampf sunt singurele argumente în plus ale Stelei față de prima parte a sezonului. Lotul a rămas, în mare, același pe care îl conducea Mirel Rădoi.

Campioana a căutat să se întărească în intersezon ca să forțeze recuperarea punctelor care o despărțeau de Astra. Doar că numele noi nu s-au impus. Chiar au dezamăgit, unele au ajuns să nu mai aibă loc nici măcar pe banca de rezerve!

Reghecampf i-a lăsat spectatori ai derby-ului pe trei dintre jucătorii-vedetă achiziționați de club în ultimele luni:

Houssine Kharja

Supertalentul marocan a făcut carieră în Serie A și a debutat excelent la Steaua în toamnă. S-a accidentat la Baia Mare, într-un meci de Cupă, iar Reghecampf nu are răbdare să-l repună pe picioare pe african. Fost la Inter, la Roma și la Fiorentina, Kharja nu mai are loc nici ca rezervă a lui Pintilii și a lui Bourceanu.

Thaer Bawab

Iordanianul a jucat slab în runda trecută, la 2-1 cu ASA, și a intrat pe lista lui Becali: "Dacă intru vârf, eu joc mai bine decât el!". Reghecampf a reacționat și l-a lăsat în afara lotului pe atacantul care părea o adevărată lovitură astă-iarnă, grație imaginii pe care și-a creat-o la Mediaș și la Craiova.

Ciprian Marica

"Ciprian se antrenează foarte bine", a anunțat Reghecampf. A rămas singura activitate a lui Marica. Transferul lui la Steaua a fost evenimentul iernii în Liga 1. Afacerea se dovedește proastă pentru toată lumea: echipa nu profită de randamentul lui Ciprian, iar el și-a luat adio de la Euro, turneul pentru care revenise în campionatul românesc.

4jucători achiziționați în ultimele 12 luni au început derby-ul pe bancă: Enache, Muniru, Timo Gebhart și Gregory Tade. Încasează din salarii, împreună, 55.000 de euro net în fiecare lună

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bumbabum
bumbabum  •  11 Aprilie 2016, 10:16

Articol tendentios, tinand cont ca Enache joaca in general titular. Muniru e cam pe aceeasi treapta cu Bourceanu ca randament. Tade e prea praf ca sa joace, iar Gebhart chiar nu inteleg daca e varza sau pur si simplu e cu figuri in cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează