FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Primul meci slab, primele atacuri marca Becali » Patronul Stelei nu îl mai vrea titular pe Stanciu

Stanciu a prins cel mai prost meci al lui din ultimul an tocmai în derby-ul cu Dinamo
Stanciu a prins cel mai prost meci al lui din ultimul an tocmai în derby-ul cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Cel mai lăudat jucător din campionat a greșit decisiv la golul lui Dinamo. Becali cere să fie scos din echipă și îl ironizează.

Nicolae Stanciu a trecut într-o seară de la "cel mai bun fotbalist din campionat, imposibil de scos din lotul pentru Euro" la un jucător de care Becali râde! "I-a intrat în cap că-l vrea AC Milan? O să sun eu la Milan să le zic să vină să-l ia, că le dau și bani să mă scape de el!" a fost reacția violentă pe care patronul a avut-o la adresa lui Stanciu. Mijlocașul de 22 de ani a fost unicul jucător la care Gigi s-a referit în asemenea termeni.

Ce l-a enervat? Stanciu a greșit la golul cu care a egalat Dinamo. A fost o eroare decisivă, care a facilitat reușita "câinilor". Nicolae avea mingea la 20 de metri și nu a fost atent la apariția din spate a lui Anton. Când s-a întors, dinamovistul l-a tamponat imediat și i-a trimis balonul lui Palici.

Croatul l-a deschis excelent, cu stângul, pe Gnohere, iar "Bizonu'" l-a executat elegant pe Niță. Varela, aflat în zona lui Gnohere, nu a mai avut timp să reacționeze. Pentru că mingea era în posesia Stelei, apărătorul nu a stat în marcaj, atacul l-a prins relaxat.

Stanciu a avut și câteva acțiuni reușite după gafa de la golul egalizator al "câinilor", însă Becali a rămas doar cu impresia proastă: "Dacă mai joacă el și în meciul cu Astra, s-a terminat, am pierdut campionatul! Ne bate Astra dacă ne ducem la Giurgiu cu Stanciu în echipă!".

Nicolae e golgeterul roș-albaștrilor în acest sezon, cu 12 goluri înscrise doar în campionat. E la cel mai bun sezon din carieră și are șanse mari să prindă lotul României pentru Campionatul European din Franța.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2016, 13:54

hotii de la fcdb si au facut treaba,si inaintea meciului strigau ca tudor e al nostru,furt pe fata,dar chiar asa dinamo termina pe 4,un loc prea bun la ce au jucat epavele lor,oricum steaua e suta la suta pe 2 anu asta,iar daca batem la astra suntem campioni,cireasa de pe tort,dupa ce astra a condus cu arbitrii tot sezonul ! !!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Aprilie 2016, 10:01
Postat de vladutz13 pe 11 Aprilie 2016, 09:28

Ok, a gresit la faza aia... asta nu schimba faptul ca si aseara a fost cel mai bun om de pe teren :) Dar la echipa nebunului asta... la ce sa te astepti?

cum ? cel mai bun de pe teren ? la ce ? hahahahaha...cel mai bun de pe teren a fost echipa cainilor, au dat doua goluri si s-a terminat 1-1 :)

1045286738821635
Dani Corban  •  11 Aprilie 2016, 09:51

În ce context a luat Steaua campionatul anul trecut? Ioan Niculae liber, Becali la puşcărie. Acum s-a inversat. Becali liber, Niculae la puşcărie. Dacă se inversează şi clasamentul final, ar trebui să realizeze finanţatorii nosţri că singura lor utilitate este banul. În rest, le colcăie grobianismul şi incompetenţa între urechi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează