FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Steliştii au făcut tactica pentru Derby la nunta lui Pîrvulescu: "O să fie o săptămînă Halloween pentru Dinamo" :D

Paul Pîrvulescu s-a însurat astăzi Foto: Captură DigiSport
Paul Pîrvulescu s-a însurat astăzi Foto: Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 23:38

Paul Pîrvulescu, fundaşul Stelei, s-a însurat astăzi cu Ana, sora solistei Elena Gheorghe.

Fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaş n-a uitat însă de derby-ul cu Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Chiar şi la nuntă, steliştii au pregătit tactica pentru Derby de România.

"O să discutăm ceva mai tîrziu, să vină şi băieţii ca să facem strategia. Nu mă interesează ce spun cei de la Dinamo, vom vedea ce se întîmplă duminică. Eu zic că nu mai putem pierde titlul, totul depinde numai de noi. Sper să fie o săptămînă Halloween pentru Dinamo", a spus Paul Pîrvulescu la DigiSport.

...despre alegerea dintre Steaua şi Dinamo: "Sînt fericit că am ales Steaua, am zis-o de cînd am semnat. E cea mai mare echipă, cea mai iubită din România şi e normal să fiu fericit"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
reddogsv
reddogsv  •  30 Octombrie 2012, 12:52

Sotia lui ar trebui sa se teama de juramintele unui astfel de individ! Chiar si suporterii Stelei! Nu prezinta nici o garantie unul care jura stramb!In rest multa sanatate si copii care sa nu semene cu tac-su!

forzzasteaua
forzzasteaua  •  30 Octombrie 2012, 11:55

Felicitari si casa de piatra. Sa aveti parte de multe lucruri frumoase si multe realizari. Dar va rog sa fiti cu capul pe umeri - in viata se pot intampla multe. p.s. mai mult efort si concentrare depusa pe teren - uneori ne dai senzatia ca nu ai ce cauta la Steaua si nu cred ca este bine.

imperator
imperator  •  30 Octombrie 2012, 04:19
Postat de legoolas pe 30 Octombrie 2012, 00:34

Un caine adevarat, nu alege niciodata steaua !!

Cred că te-ai referit la câinele tău din cușcă .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează