FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO

Un dinamovist se ia de acţionarii cîinilor: "Sînt poveşti de adormit copiii" » Atac dur la Borcea: "Atît îl duce capul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 31 octombrie 2012 13:10

La Dinamo nu e linişte înaintea derby-ului cu Steaua de duminică, care va fi în direct la DigiSport de la 21:30 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Jocul şi locul ocupat în clasament după 13 etape scurse din acest campionat, îi face pe dinamovişti să fie mai precauţi în declaraţii. Fostul acţionar dinamovist Vladimir Cohn îi acuză pe Badea, Săvulescu şi Negoiţă pentru deciziile pe care le iau la Dinamo: "Aş fi foarte fericit dacă ar veni 6-7 jucători importanţi la iarnă, dar nu cred că va fi cazul. La Dinamo nu poţi face experimente cu jucătorii tineri. Toate echipele mari au jucători consacraţi. Sînt poveşti de adormit copiii, nu poţi juca cu Gigel, Ionel şi alţii. Poţi băga tineri la Ceahlăul, la Gloria, nu la Steaua, Dinamo şi Rapid."

Cohn l-a atacat şi pe Cristi Borcea pentru declaraţiile optimiste dinaintea derby-ului cu Steaua: "El crede că Dinamo este cea mai bună, cea mai tare, crede că o să bată meci de meci cu 3-0. Ăsta e Borcea, atît îl duce capul. Nu ai ce să-i faci", a declarat acesta la televiziunea sportro.

Totuşi, Cohn a avut cuvinte de laudă pentru Dario Bonetti: "Cu lotul şi banii pe care îi are, Bonetti a făcut lucruri foarte bune pînă în momentul de faţă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
duta_dd
duta_dd  •  01 Noiembrie 2012, 10:49

Bravo Kohn!

reddogsv
reddogsv  •  01 Noiembrie 2012, 09:43
Postat de imperator pe 31 Octombrie 2012, 15:57

Dacă imi spui cum faci cînd îți dispare nick-ul și comentariile nu îți mai zic nimic... parol !

Un comentariu mi s-a sters si nu stiu de ce, iar unul s-a postat chiar daca nu eram logat! Atata tot si nimic mai mult! :)))

ziggyman
ziggyman  •  31 Octombrie 2012, 18:30
Postat de imperator pe 31 Octombrie 2012, 15:54

Prietene, bucovina se întinde pînă în ukraina, iar în bucovina știu că sunt și f.mulți polonezi, de ce nu recunoști ? Iar multe au fost și sub spirit de glumă ..... no ofence ! :)

prietene mai usor cu bucovina ca sotia mea e bucovineanca..:D

Vezi toate comentariile (36)
Comentează