FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Varianta găsită de Becali pentru postul de fundaș central + Cum a văzut meciul cu Dinamo: "I-am umilit!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 23:47

Gigi Becali spune că va încerca să mai transfere un fundaș central și un atacant, însă a găsit o soluție în cazul în care nu va găsi un apărător.

"Eu am făcut o ofertă de un milion pentru Alibec. Noi n-avem fundaș central, avem unul singur la ora asta. Nu știu ce se întâmplă cu Mitrea. Când era la Hagi îmi plăcea, poate îi e frică, poate are emoții. Vom mai aduce un fundaș central. Dacă nu găsim fundaș îl punem pe Tudorie acolo (n.r. Tudorie a mai jucat pe acest post în pregătiri)", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Patronul Stelei a vorbit și despre meciul terminat la egalitate cu Dinamo, scor 1-1, și spune că echipa lui Ioan Andone a fost umilită în această seară.

"Știam că suntem mult mai valoroși decât ei, dar nu mă așteptam să accepte să fie umiliți. E mult mai umilitor și rușinos să joci așa ca ei. Să nu joci fotbal tu Dinamo e rușinos. Am făcut două transferuri mari prin venirile lui Boldrin și De Amorim. De Amorim manevrează cu ușurință mingea. Ei n-au avut o echipă mare unde să joace până acum", a adăugat Becali.

"Nu eu am fost umilit la meciul cu City, ci suporterii noștri. Galeriile între ele se luptă. Cred că se va trezi orgoliul galeriei steliste și vor veni. E rușinos. Ce pot eu să le fac la suporteri decât să o țin pe Dinamo în 30 de metri. Astăzi Dinamo a avut un singur corner, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Noi am jucat 4-6, ei au jucat 9-1. Ce putea face Stanciu când ei au jucat cu 9 fundași. Și noi am încercat să jucăm cu City, dar ați văzut valoarea. Bine, noi am mai jucat ceva cu ei, dar Dinamo n-a avut nicio șansă azi"
Gigi Becali 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
vasileschi
vasileschi  •  22 August 2016, 14:40

60-40 posesie Steaua 4-4 suturi pe poarta , e adevarat 8-1 cornere dar tu asta o vezi umilinta !!!!! iar cu cornerile da se juca in curtea scoli la 5 cornere primeai 11 m asa poate bateati Dinamo si nu te mai tot vaicari si acuza echipa Dinamo trebuia sai spulberati voi ati luat jucatori de la Echipa campioana iar dinamo de la Targoviste i-ti spune ceva asta !!!!

898756456920785
Dor Elf  •  21 August 2016, 23:24

Umilinta este cand esti scavul BANULUI..stai pe tron de aur si faci cruci cat roata carului de satana ce esti..si te legi de suporteri.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 August 2016, 19:43

Ala *singurul* a luat-o iar pe brazda.S-ar putea sa nu mai aveti ..*niciunul*.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează