FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB 1-1

VIDEO Un stelist îi contrazice pe Dică și MM: "A fost un arbitraj foarte bun"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 23:47

Cristi Bălgrădean, portarul lui FCSB, i-a contrazis pe MM Stoica și Nicolae Dică, cei care l-au acuzat pe arbitrul Istvan Kovacs pentru eliminarea lui Harlem Gnohere din startul reprizei secunde. Goalkeeperul consideră că arbitrajul a fost perfect.

"Foarte multe ocazii clare n-au avut. Dacă se juca 11 la 11 cred că reușeam să întoarcem rezultatul. Cred că a fost fault, dar nu pot spune eu dacă a fost de roșu sau nu. A fost un arbitraj foarte bun în această seară. N-am reușit să profităm de egalul celorlalte echipe.

Lupta la titlu rămâne strânsă. Ne bucurăm că suporterii noștri au venit alături de noi. Și Dinamo are suporteri frumoși", a declarat Bălgrădean.

Citește și: Nicolae Dică critică eliminarea lui Gnohere: "Era păcat să câștigăm noi, nu? Asta mi-e soarta"

Citește AICI cronica derby-ului!

GSP LIVE, analiza derby-ului

Clasament Liga 1

clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează