FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL PE PLAJĂ

România a ratat calificarea la Mondialele de fotbal pe plajă

Articol de , - Publicat vineri, 16 iulie 2010 00:00

Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a fost învinsă astăzi de Ucraina, scor 3-6, ratînd astfel calificarea la Campionatul Mondial de fotbal pe plajă.

ÎNCEPUT BUN
Marian Măciucă a deschis scorul în debutul primeri reprize, marcînd direct din corner. Raj Cărăuleanu a dublat avantajul cu un şut din apropiere cîteva minute mai tîrziu.

Nazarenko a redus din handicap, dar acelaşi Măciucă a refăcut diferenţa de 2 goluri cu o reuşită din foarfecă. Ucraina a revenit însă la un gol cu puţin timp înainte de pauză.

N-AU MAI MARCAT ÎN ULTIMELE 2 REPRIZE
Repriza secundă a aparţinut în totalitate ucrainenilor, care au reuşit să întoarcă rezultatul, intrînd în avantaj în penultimul act, scor 4-3.

Ucraina a dat lovitura la Bibione pe final de meci marcînd alte două goluri şi calificîndu-se la Mondial. 

România ratează din nou prezenţa la turneul final în meciul decisiv. Anul trecut, "tricolorii" au fost învinşi de Portugalia şi trimişi la baraj, unde au cedat în faţa Franţei.

13 goluri a marcat Măciucă pe parcursul turneului, fiind unul dintre golgeterii competiţiei

PARCURSUL ROMÂNIEI
Grupă
România - Andorra 8-2
România - Slovacia 5-3
România - Rusia 5-3
Optimi
România - Estonia 6-2
Sferturi
România - Ucraina 3-6

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
aki09
aki09  •  16 Iulie 2010, 21:24

pai acum nu se mai merge la baraj? :-??

essien
essien  •  16 Iulie 2010, 17:52

bv baieti!! macar de voi sa fim mandrii!

illusionro
illusionro  •  16 Iulie 2010, 17:49

mai era ceva....o natie in care ''barbatii'' citesc cancan,spy si revista femeia....si te mai miri ca isi bat joc toti de noi ? te mai miri ca aia de la zagreb s-or pisat pe romani in centrul timisoarei ? sau aia de la ujpest or facut ce-or vrut in toate garile ? aia de la partizan or venit cu chef de bataie la timisoara (marii ultrasi ) si aia strigau serbia! serbia ! ? Stai sa vezi femeile cum o sa fuga cand vin nebunii lui hajduk sau aia lui zenit.ne'o trag si la fotbal si la barbatie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close