FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  CAMPIONATUL MONDIAL

VIDEO A fost rezerva lui Dani Coman, s-a reprofilat şi a ajuns la Barcelona » Fostul rapidist, campion mondial en-titre, a primit cel mai tare gol pe care l-ai văzut

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 01:19

Portughezul Elinton Andrade, fostul goalkeeper al celor de la Rapid, actualmente jucător de fotbal pe plajă, a primit un gol genial, în partida pe care naţionala Portugaliei a pierdut-o în sferturile Campionatului Mondial, scor 3-4, în faţa Braziliei.

Brazilianul Rodrigo a marcat golul decisiv în minutul 34 al partidei, printr-un procedeu încântător. Mingea lovită din foarfecă s-a oprit sub bara transversală, la câţiva centimetri de vinclu (Vezi VIDEO aici).

Fostul rapidist a schimbat sportul în anul 2015, an în care a devenit şi campion mondial alături de reprezentativa portugheză. În acest moment, portughezul evoluează pentru echipa de fotbal pe plajă a Barcelonei. 

Andrade a evoluat pentru Rapid între 2007 și 2009, alături de care a câștigat Supercupa României în 2007, în fața lui Dinamo.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează