FOTBAL  »  FUTSAL  »  NAŢIONALA

România U21, nici o victorie în 2014

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 21:36

Nationala “mica” de futsal a Romaniei nu a reusit nici in dubla contra selectionatei similare a Ungariei sa-si adjudece prima victorie in 2014. Dupa 6 meciuri disputate in acest an, bilantul nationalei U21 este de 2 egaluri si 4 infrangeri, rezultate care trebuie sa ne dea de gandit asupra viitorului fotbalului in sala din Romania.


Dubla contra Ungariei desfasurata saptamana aceasta, a adus doar un egal Romaniei, obtinut pe teren propriu la Oradea. Primul joc desfasurat in Ungaria la Berettyoujfalu, a insemnat o victorie pentru reprezentativa maghiara cu corul de 4-2 (3-2). Chiar daca tinerii jucatori romani au condus cu 2-0 in minutul 3, ei au intrat la pauza cu un rezultat nefavorabil, dupa cele 3 reusite maghiare. Repriza secunda nu a mai adus decat inca un gol al echipei antrenate de spaniolul Sito Rivera, fostul antrenor al nationalelor de futsal ale Romaniei, scrie futsaltotal.ro.

A doua partida, desfasurata joi seara la Oradea, nu a reusit sa aduca si prima victorie din 2014 pentru Romania. Meciul s-a incheiat cu un rezultat de egalitate, 3-3 (0-2), dupa ce tinerii jucatori maghiari au condus cu 3-0 in minutul 25 al partidei. Romanii au reusit sa revina pe tabela de marcaj in a doua parte a mitanului secund, evitand o infrangere pe teren propriu contra rivalului vestic.
In prima partida marcatorii Romaniei au fost Ruxandari si Biro, in timp ce in partida de la Oradea au marcat pentru tricolori Tamas, Biro si Tanko. Lotul Romaniei pentru aceasta dubla:  Zsolt KISGYORGY – Liviu RUXANDARI, Attila BIRO, Andrei PETCU, Levente TANKO; Serghei BURDUJA – Dumitru ION, Octavian CIREŞ, George BULEANDRĂ, Andrei DRĂGOIU, Miklos TAMAS, Bogdan STRATULAT. Antrenor Nelu STANCEA.

Sito Rivera, managerul reprezentativelor de futsal maghiare ne-a declarat dupa aceste doua partide de verificare: “Au fost doua meciuri echilibrate care au reprezentat o buna ocazie de verificare pentru cele doua echipe. Mi-au placut foarte mult Ruxandari si Biro din nationala Romaniei. Au aratat un futsal de calitate. Nationala Ungariei s-a prezentat la aceste meciuri cu 7 jucatori nascuti in 1994-1995, pregatindu-ne pentru un eventual turneu final la aceasta categorie de varsta, turneu care s-ar putea desfasura in 2015.”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează