Alte știri din fotbal
Îl vrea și Dinamo! » Rapid are concurență pentru mutarea plănuită în culise
0
Oficial: solicită insolvența Rapidului, la Tribunalul București! » Șucu nu vrea să plătească și așteaptă decizia judecătorilor
3
Ioanițoaia la zi » Directorul GSP, virulent: „S-a făcut de râs!” + „Lucescu a văzut meciul de pe tabletă”
3
România s-a prăbușit în clasamentul FIFA! » Nu am mai stat așa rău din 2012
4
Știri din fotbal internațional
6 schimbări majore care vor fi implementate la Campionatul Mondial 2026
1
Au apărut imaginile! Cum a trăit Novak Djokovic loviturile de departajare la Bosnia - Italia
0
Selecționerul Bosniei le-a închis gura cu două fotografii și 6 cuvinte, după minunea cu Italia
0
Ne-au bătut pe unde ne-au prins, apoi au dansat pe străzi împreună! » Primiți cu coroane de flori pe aeroport
5
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Procesul avocatului prorus care îi îndemna pe suveraniști „să pună mâna pe ...
Libertatea
Mai există cale de întoarcere în Iran? Fost consilier al președintelui ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Donald Trump ia în considerare să retragă SUA din NATO: „Mă gândesc serios ...
Libertatea
mai bine te-ai teme pentru steoaia joi,poate iar luati 5 goluri
nu ,el este unul din cei 150 x2 de spartAnusi !
deci 60 de mil ron inseamna 13, 3 mil ron din ceea ce spui tu. nu esti cumva rapidist? asa as intelege de ce clubul vostru a ajuns in situatia asta.
tare ma tem ca o sa va duceti direct in C ,nu o sa va mai numiti "ABBA" ,de acuma o sa va zica "CCCP" sau "CECENIA" !:))
eu nu inteleg ceva. de ce sunt admise provizoriu aceste datorii? sa le plateasca copos care a adus clubul in situatia asta. are cu ce.
Lui Surdulica ar trebui sa-i plateasca Razvanel banii astia ca el l-a adus si la sustinut la echipa! Daca nu ma insel sunt nas si fin...buna afacere....cred ca ia si Razvanel Stralucescu un comision ceva
:)))))))))))))))))) Surdu are de recuperat cei mai mult bani.....pfai de capul meu....pai jucatori de genul asta ne-au adus la problemele de acum. mi-ar fi rusine in locul lui sa revendic toti banii aia!!!
Darie sa nu uiți și limbajul asta păstrează-l doar la voi acolo sub Pod !
Explicatia am dat-o mai jos . Razvan a plecat plin de frustrari de la Nationala pt ca toata Romania radea de el , s-a intors la Rapid si a pus ca disperatul salarii imense sa ne demonstreze el ce mare antrenor este . El este raspunzator pt dezastrul din Giulesti . Daca mai ti minte pana si Becali in ignoranta lui a zis ca o sa fie apocaliptic perioada post Razvan in Giulesti ?
Ce ar trebui sa inteleg din asta? Presupun ca nu ai urmarit discutia cu atentie...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.