Comentarii (9)
 •  06 Ianuarie 2010, 22:28
Postat de pe 05 Ianuarie 2010, 09:36

poate imi explicati si mie cum naiba ia trimis un dvd pe email (un dvd avand 4,7Gb). oare unde ai visat scenariul asta?

are mailul fermecat intra cat vrea mititelu lui.

•  05 Ianuarie 2010, 21:36

poate imi explicati si mie cum naiba ia trimis un dvd pe email (un dvd avand 4,7Gb). oare unde ai visat scenariul asta?

Da se poate trimite pe mail si mai mul de 4,7Gb. Poti trimite prin Transfer.ro sau alta varianta....si mai ales daca il si arhivezi ,dar tehnologia asta pentru unuii...........etc. Indiferent de ce decizie va lua sper ca Mititelu sa gaseasca cea mia buna solutie. Hai Craiova

•  05 Ianuarie 2010, 10:32

Cita rea vointa !!! Ma gindesc daca nu meritam sa raminem in mediocritatea ambianta !!! Eu zic : bravo Adriane!!! Mark e un antrenor de prima mina. Nu are multi rivali in romania. Poate... Napoli la Ploiesti !!! Apoi eu cred ca daca Mark vine la Craiova e o sansa extraordinara pt. club si fotbalul din Romania! Si asta i se datoreaza numai lui Adrian... Deci eu ii tin pumnii si doresc sa-l vedem pe Central !!! Si... pt. cit mai mult timp !!!

•  05 Ianuarie 2010, 10:20

hahaha, foarte tare observatia cu mailul. Probabil ca mititelu chiar a trimis dvd-ul pe mail, dar evident ca n-a ajuns. Mark Wotte n-a raspuns nimic ca n-avea la ce, de unde mititelu a tras concluzia ca "parerile lui coincid cu ale mele", asa cum se zice in articol.

•  05 Ianuarie 2010, 09:51

olandezul asta are o carte de vizita superioara ca antrenor decit o aveau Alexanco si Napoli. Cei doi au facut treaba buna. Poate e mai bine cu antrenor strain.

•  05 Ianuarie 2010, 09:36

•  05 Ianuarie 2010, 07:01

piturca e un escroc si un profitor.de banii aia mititelu plateste salariul olandezului si poate sa mai transfere si vreo 2 jucatori.

qwerty007
qwerty007  •  05 Ianuarie 2010, 04:02

Piturca a incercat sa fie mai excroc ca Mititelu!! Vroia 600 de mii....euro!Ce draq facea de banii astai!?? Cat avea la zi nulitatea!??

•  05 Ianuarie 2010, 02:24

nu e roman? avem o sansa sa fie antrenor

Comentează