Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2007 00:00
Gabriel Tamas se antreneaza in continuare cu Celta Vigo, intrucit duminica, impotriva lui Getafe, disputa ultimul meci al sezonului din Primera Division. "Luni vin acasa si poate se rezolva cu Dinamo. Nu depinde doar de mine. Eu am zis ca m-as intoarce, mai multe ce sa spun?", a marturisit ieri internationalul. Actionarul Florian Walter a comentat: "Sintem in tratative cu Spartak Moscova, clubul care-l detine pe Tamas. Speram sa-l luam. Rusii cer aproape 3 milioane de euro, noi am fi de acord sa platim maximum 1,8. Sint bani multi, dar e un fundas valoros".
Nu, Mijailovici
Mircea Rednic si sefii dinamovisti au negociat si ieri cu mijlocasul sirb Nikola Mijailovici (25 de ani) de la Wisla Cracovia. Partile n-au ajuns la nici un acord si din cauze financiare, dar si pentru ca fotbalistului nu i s-a putut garanta, asa cum ar fi vrut, un post de titular. Mijailovici a avut si probleme disciplinare in Polonia, care i-au alertat pe ros-albi. "Rednic s-a intilnit cu jucatorul. Nu s-au inteles. Nu la contract au fost probleme, ci la discutiile vizavi de sistemul de joc", a motivat Vasile Turcu.
4 puncte minus
Vali Nastase a fost ieri amendat de politia pitesteana. Aparatorul de 33 de ani conducea cu 70 km/h automobilul sau, un Audi A8, la periferia orasului, acolo unde limita de viteza era de doar 40 de km/h. A fost amendat cu 120 de RON si i-au fost date doua puncte de penalizare, la care s-au mai adaugat alte doua din cauza ca nu purta centura de siguranta. (Cristi Marinescu - Pitesti)
Arrivederci, Flores!
Ziaristii italieni au afirmat zilele trecute ca atacantul Floro Flores (24 de ani) este pe lista de achizitii a lui Dinamo si a lui SV Hamburg. Fotbalistul care a evoluat sezonul trecut la Arezzo si a marcat 14 goluri a ajuns ieri la un acord cu Udinese! Gruparea friuliana a platit 4 milioane de euro pentru fotbalistul italian.
Povestea lui Hildan
Emisiunea FIFA Futbol Mundial din aceasta saptamina, realizata sub egida forului international si difuzata de Sport Klub simbata, de la ora 15:30, va prezenta un reportaj legat de viata, cariera si moartea lui Catalin Hildan. Despre regretatul mijlocas vor vorbi Rednic, Lobont, stefan Radu si Liviu Ganea.
Balace: "Plec!"
Silviu Balace spune ca se va desparti de Dinamo: "Nu mai continuu in stefan cel Mare, astept oferte de la alte echipe. Am fost anuntat ca nu mai e nevoie de mine. M-ar tenta o revenire la Poli Timisoara, am inteles ca si UTA ma doreste. Sint discutii si cu cluburi din strainatate. Situatia mea e dificila". Dinamo cere 300.000 de dolari pentru Balace.
"Sa speriem Europa!"
Dorinta lui Vasile Turcu: "Vrem sa speriem Europa, nu adversarii din campionat. De aceea nu dam drumul nici unui jucator, desi avem oferte pentru 70 la suta dintre ei. Daca vrem performanta, nu trebuie sa vindem nimic. Vrem sa luam bani din Europa din meciuri cistigate, nu din transferuri. Va veni vremea peste un an sau doi sa dam drumul la unul sau doi jucatori, mai mult pentru imagine". (Ioana Mihalcea)
"Doi la suta sanse cu Barca"
Claudiu Niculescu s-a pregatit ieri la stadion alaturi de Ionel Danciulescu, desi reunirea lotului este abia saptamina viitoare. "Avem lot de Champions League, insa e nevoie si de noroc pentru a ajunge in grupe. Asa, daca trebuie sa jucam cu Barcelona in turul III, avem doi la suta sanse sa-i eliminam pe catalani. Jucatorii nostri sint foarte valorosi, de mult n-a mai fost asemenea concurenta la Dinamo", a declarat Niculescu pentru stirile sportive ale Antenei 1.
Thierry Henry, apariție rară alături de misterioasa lui iubită!