FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

1 an și 4 luni cu suspendare » Sliviu Lung a fost condamnat pentru ucidere din culpă

Silviu Lung, 59 de ani, a evoluat 15 sezoane pentru U Craiova, două la Steaua, unul la Logrones și două la Electroputere
Silviu Lung, 59 de ani, a evoluat 15 sezoane pentru U Craiova, două la Steaua, unul la Logrones și două la Electroputere

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2016 00:00

Lung senior a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce în 2014 a provocat un accident.

Fostul portar al Universității, Silviu Lung, a fost condamnat ieri de către magistrații Judecătoriei Craiova la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Firma de asigurări va plăti daune victimelor accidentului rutier pe care Lung senior l-a provocat pe 8 ianuarie 2014, când un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite.

În urma accidentului, constatatorii au concluzionat că Silviu Lung circula cu viteză într-o porțiune de ceață, pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovan.

Fostul goalkeeper a fost trimis în judecată la mai bine de un an de la producerea tragediei, iar sentința nu este definitivă.

77de meciuri are Silviu Lung pentru echipa națională

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close