Comentarii (25)
vataselu
vataselu  •  27 Iulie 2011, 12:42

in locu lui ronaldo ... prob ronaldo +100-150mil =)))

alin.tat
alin.tat  •  27 Iulie 2011, 12:41

sau ca n-a vrut becali sa-l dea

alin.tat
alin.tat  •  27 Iulie 2011, 12:38

daca era vorba de tanase nu se zicea ca e gluma , zi ceau ca l-au vandut deja si dupa ca nu s-a inteles la salariu :))

neluno1
neluno1  •  27 Iulie 2011, 12:32

sunteti din ce in ce mai penibili voi astia de la gsp (gazeta stirilor penibile)...de ce sa fie 1 aprilie in mijlocul verii??Torje chiar are valoare de real madrid si ar trebui sa ne bucure acest lucru,,,dar voi nu stiti altceva decat steaua si gigi becali,,,sclavii lui gigi sunteti,,,in curand o sa ramaneti doar cu un spectator(jiji),,,,RUSINE!!!

mariuscarsing
mariuscarsing  •  27 Iulie 2011, 12:26

buna gluma asta ma ati facut sa rad

bimbi79
bimbi79  •  27 Iulie 2011, 11:45

Dupa Hagi (singurul roman care a "jucat" la Real Madrid) ar urma Torje ? Altul care sa lustruiasca banca de rezerve a galacticilor ?

vladutz13
vladutz13  •  27 Iulie 2011, 11:27

Am inteles.... e din cauza ca argentinienii au anulat meciul cu Romania. Mourinho a interpretat ca le este frica de noi, ca-i umilim.... concluzia e logica: post pe post, romanii sunt mai valorosi decat argentinienii.... Deci clar, Torje ar lua fata lui Di Maria in echipa Realului.... mai este si ieftin. EU sunt sigur ca-l transfera :)))))))))))) :))))))))))))

mateiserban
mateiserban  •  27 Iulie 2011, 11:33

nu stiu daca l-au urmarit cei de la real madrid sa vada ce stopuri face de sare mingea ca din colt 3 metri ;))

nearwolf
nearwolf  •  27 Iulie 2011, 11:31
Postat de circo pe 27 Iulie 2011, 11:12

Daca Torje ar fi fost la miaua, titlurile ar fi fost: Senzational, vedeta Stelei este dorita de Real Madrid! sau Becali da lovitura, dupa Hagi, un nou stelist va fi galactic! Dar cat timp Torje nu este la echipa favorita a oficiosului, este o gluma. P.S. Spaniolii au ziua pacalelii pe 28 decembrie.

Daca era Tanase era un titlu cat trei sferturi de pagina cu tot felul de onomatopee si ridicari in slavi. Deh... ce sa ii faci...sclavul tot sclav ramane fie ca e persoana sau ziar.

meka
meka  •  27 Iulie 2011, 11:26

A mai fost dorit si de Man United si Chelsea. Daca una dintre aceste echipe il dorea nu se oprea nimeni in 4 milioane. Poanta e buna oricum. :))))

• 1
  • 2
  • 3
Comentează