FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

1 milion de dolari plus 6 jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 22 mai 2008 00:00

Craiova nu se lasă mai prejos şi a făcut o ofertă pen tru Dorin Goga. Adrian Mititelu a demarat negocierile cu U Cluj pentru aducerea atacantului de 23 de ani: “Am făcut o ofertă pentru Goga şi aştept răspunsul celor de la U Cluj.” Oltenii oferă 1 milion de dolari plus 6 fotbalişti la schimb: Ciucă, Velcovici, Stoianof, Gărgălie, Gîrlă şi Bănică. Craiova are interdicţie să achiziţioneze fotbalişti pînă la iarnă, dar Mititelu ar fi dispus ca Goga să evolueze pînă în decembrie pentru “şepcile roşii”.

Citește și:
„Clientul” lui Becali după FCSB - Dinamo: „Am vrut să-l schimb, dar mi-a zis MM: «Gigi, îl nenorocești!»”
Superliga
„Clientul” lui Becali după FCSB - Dinamo: „Am vrut să-l schimb, dar mi-a zis MM: «Gigi, îl nenorocești!»”
Nu doar Olaru va fi amendat! Gigi Becali anunță: „Îi dau maxim cât vom putea! Debandadă!”
Superliga
Nu doar Olaru va fi amendat! Gigi Becali anunță: „Îi dau maxim cât vom putea! Debandadă!”
Le-au aflat scenografia! Planul dinamoviștilor, dejucat la derby: „Un mesaj de Sărbători...”
Superliga
Le-au aflat scenografia! Planul dinamoviștilor, dejucat la derby: „Un mesaj de Sărbători...”
Ce notă a primit Cristi Chivu, după ce Inter a demolat-o pe Como: „Câștigă pariul! Copleșitor”
Campionate
Ce notă a primit Cristi Chivu, după ce Inter a demolat-o pe Como: „Câștigă pariul! Copleșitor”
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Profit.ro
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Acuzații SEISMICE împotriva lui Gheorghe Tadici: „S-a răzbunat că nu i-au ieșit pariurile! Știe toată țara că pariază!” » Retrasă definitiv la doar 25 de ani: „Era terminată psihic de Tadici, plângea non-stop!”

Scor aiuritor la baschet: 207 puncte diferență! » Scandal după meci: „E nevoie de bun-simț în astfel de situații” vs „Să ne oprim și să nu mai jucăm?”

Comentarii (6)
 •  23 Mai 2008, 15:29

GOGA HAI LA CRAIOVA !!! IN FELUL ASTA ITI EXPUI CALITATILE LU ANTINO CASSANO LANGA UN TOTTI CA SI COSTEA totti & cassano - costea & goga daca te duci la alta echipa te faci varza ca aia nu stiu sa dea pase.

•  23 Mai 2008, 14:46

Goga e un jucator atipic ca si Costea dar diferiti ca stil. E un jucator ce loveste bine minge din oricunde, are poarta in minte si nu ii trebuie preluare. Costea ar avea un partener de atac complementar .

•  22 Mai 2008, 18:08

Prosport si GSP fura de pe citynews.ro! http://citynews.ro/Prosport-si-GSP-fura-de-pe-citynews-ro-+9479 P E N I B I L !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează