Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - FC Botoșani, în etapa 23 din Superligă » Echipele de start
0
Atenție, Rapid! Șeful spaimei granzilor din Superligă îi pune în gardă pe giuleșteni: „A venit momentul să-i batem”
0
Naționala României a jucat cu Groenlanda la futsal » Adversarii i-au lăsat mască pe „tricolori”: „Erau foarte răi, tocmai asta ne-a încurcat”
0
U Cluj - Unirea Slobozia, în etapa 23 din Superliga. Gheorghiță a deschis scorul
1
Știri din fotbal internațional
Un nume important din fotbalul german îndeamnă la boicotarea Campionatului Mondial!
0
Xhaka, conflict cu un fan și meciul întrerupt! „Ciocănarilor” le-au fost suficiente 45 de minute pentru a tranșa partida
0
Manchester City - Wolverhampton » Al doilea gol a venit în prelungiri
0
A murit un fost mare jucător al lui Inter Milano și AC Milan
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Echipajele ucrainene de drone „afumă” tancurile rusești în ascunzătorile lor
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Rușii, atac masiv cu sute de drone și rachete: au bombardat fabrica de ...
Libertatea
Esti in eroare! Am observat ca ineptia asta este propagata de ceva timp pe net, desi n-are nicio relevanta privind numarul fanilor. Spre stiinta ta si a celor ce se imbata cu apa rece ca tine, te informez ca Steaua (eu asa ii zic) NU pune in vanzare abonamente pentru public de vreo 3-4 ani incoace! De ce? Habar n-am; asta a fost decizia conducerii clubului. Cele 42 de "abonamente" de care se discuta NU sunt de fapt abonamente in intelesul clasic al notiunii; ci INCHIRIERI anuale de LOJE VIP pe Arena Nationala, pentru sponsori si potentati ai societatii actuale romanesti. Pretul unui asemenea "abonament" la LOJA pe Arena Nationala depaseste 1000 de euro pe sezon... si include sampanie si caviar. Prin urmare, te asigur ca din astea 42 de "abonamente" Steaua (eu asa ii zic) incaseaza DUBLU fata de cele 1000 de abonamente platite de suporterii clonei CSA Talpan pentru meciurile lor din Liga a 3-a, la pret de 20 lei bucata...! Priceput acum???
Stim, o sa le vedem din avion pe stadion, pata aia de culoare kaki. 1000 de abonamente.
Eu iti zic doar ca 1000 de abonamente in liga a 4-a de Steaua sunt mai multe decat 42 vandute in liga 1. Sau nu merita fcsb-ul voua sa renuntati la un 2 bax-uri de seminte pt un abonament la jucaria ilfoveana?
Daca am fi jucat cu adevarata Steaua alta era situatia
Ce faliment mizerabil, ciuma FCFcsb-istă a distrus fotbalul românesc. Vrem Steaua în Liga 1!!
Audienta la un sfert comparativ cu anul 2014. Marca Steaua e infinit mai puternica decat cele 4 consoane ragaite de la centura ilfvolui. "In minutul de aur al competitiei, 21:15, peste 4.000.000 de la nivelul intregii tari urmareau cu sufletul la gura evolutia de pe teren a celor mai iubite echipe de fotbal din Romania." //stirileprotv. ro /stiri/sport/steaua-dinamo-peste-4-milioane-de-romani-au-urmarit-in-minutul-de-aur-meciul-din-cupa-romaniei.html
Da. S au uitat doar 1 milion de oameni. Daca era csa regal 2016 se uitau toti cei 3 sute de sustinatori talpanisti:))
Pt ca fecesebe arcom berceni nu este Steaua. Mai aveti putina rabdare pana adevarata Steaua ajunge din nou in liga 1!
Continuatoarea STELEI in LIGA I este FCSB.... In liga a 3-a activeaza o clona sustinuta de 174 de baieti frumosi si destepti care si-au dorit o echipa curata si frumoasa fara cioban.... SUSTINETI-VA CLONA VOASTRA SI LASATI STEAUA DIN LIGA 1 IN PACE!
Pai e in liga 1, “stimabile”. Conform tuturor entitatilor sportive implicate in fenomen, interne si internationale” FRF, LPF. UEFA si FIFA (inclusiv TAS). Astea toate spun ca in Liga 1 activeaza Steaua, actuala denumire de FC FCSB fiind impusa de o decizie judecatoreasca pronuntata la “comanda”, dar continuatuarea in plan sportiv a echipei infiintate in 1947. Voi astia, care va credeti mari stelisti, ati uitat ca de-a lungul timpului echipa si-a schimbat de mai multe ori atat denumirea cat si stema (marca). Sau mai grav, n-ati uitat, habar nu aveti! “Stelistilor”!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.