Alte știri din fotbal
Confirmat! FCSB a făcut oferta oficială pentru „driblangiul” din Superliga: „Singura concretă”
0
Legenda lui Dinamo l-a „scuturat” după eșecul cu FCSB: „A călcat în sticlă, stai acasă, mă!”
0
Gheorghe Hagi a convocat de urgență 5 jucători, după Dinamo - FCSB, inclusiv pe cel mai contestat fotbalist al barajului!
5
Veste tragică: antrenorul din 2023 al lui FCU Craiova s-a stins la 58 de ani
0
Știri din fotbal internațional
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
0
Așa arată stadionul-fenomen de peste 600 de milioane de euro care va găzdui finala PSG - Arsenal!
0
Cum a ajuns Nicolae Ceaușescu în programul oficial al finalei Champions League, PSG - Arsenal: „Un fior în corp care te pregătește”
0
Cine vor fi copiii de mingi pe Puskas Arena! » Inovația tehnologică a maghiarilor la finala Champions League
0
Lifestyle
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
0
Apariție incendiară a prezentatoarei de la Insula Iubirii, la scurt timp după despărțirea de căpitanul din Premier League
6
Sosia lui Kim Kardashian vine la marele meci și le va face galerie roș-albilor
4
Fiul lui Michael Schumacher și-a făcut oficial apariția cu frumoasa Clara » Noua iubită este violonistă
4
Vladimir Putin a cerut ca România să-i predea drona care s-a prăbușit pe un ...
Libertatea
Un angajat al primăriei a găsit din întâmplare lingouri de aur de 40.000 de ...
Adevărul
Procesul Dinamo – Colamonici, furtuna premierilor din canotaj: „Ne spune ...
GSP SPECIAL
Mărturiile unor oameni din Galați, despre momentul prăbușirii dronei ...
Libertatea
sa vada si fcsb-isti cum e sa fii ani la rind singur impotriva tuturor se obisnuisera cu prieteni si aliati
deci 9pcte in ultimele 3 meci,cu cel de sambata,castigate usor,degeaba,incredibil ce ras de campionat,clar nu merita titlul
Bai moderatorul lui hamsie prajita.Unde este jignirea ca am zis ca asta este un cont a lui timm.Sau va enerveaza ca va desconspiram animatoarele?!
Parerea mea este ca sistemul Play-off si play-out este o gaselnita nefericita. In play-out echipele fara sanse joaca pe cumetrii si simpatii sau trimit juniorii. Echipele sunt ca-n vacanta, de-abia asteapta sa se termine odata. In play-out este si mai si. Dezinteresul este total, mai rau ca la Liga II-a...
un campionat al nimanui: frf si lpf nu se implica. in fotbalul romanesc este un haos general ! ...iar altii nu au voie sa-i traga la raspundere !
Viitoru campioana.Sa vadă și patronii Jijii geambasul ,NEPUTINȚĂ, liber de contract ce inseamna sa ai viitor și rezultate cu bani putini ptr unii dar cu mulți fata de ăsta al meu de la Dinamo
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pai vedeti bre federalilor ce inseamana sa tineti in mamaliga 1 echipe in insolventa ? Pentru ce sa lupte daca nu au obiectiv ? Echipe "marunte " amatoare ,picate demult de la examenul maturitatii sportive .....
Grija! Si Danemarca a venit din concediu si a castigat Campionatul European. Asa-i cand n-ai presiune!
ar fi un gest de recunostinta din partea lui Miriuta si sa nu mai plangem atat pe fecsebeua ca astfel de aranjamente sau intamplat si la case mai mari si chiar la campinate Europene sau Mondiale in grupe mai ales .Asa ca *** ciocu mic ,poate-ti dregi glasu pt. la anu cu:campoinii campionii impreuna intr-un cor cu apladacii de la Digi si bine inteles cu *** de macadam
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.