FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI GSP.RO

10.000 de fani olteni au cîntat alături de jucători şi de trupa Iris imnul echipei

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00

Jucătorii echipei Universitatea Craiova au cântat în această seară, împreună cu trupa Iris, imnurile grupării oltene, în timpul unui concert din cadrul Zilelor oraşului Drobeta Turnu Severin, a informat Mediafax.

Componenţii formaţiei Universitatea Craiova au sosit la Severin în jurul orei 21.30. Ei au mers în Piaţa Teatrului, unde se desfăşura la acea oră un concert al trupei Iris, prilejuit de Zilele Oraşului.

Solistul trupei, Cristi Minculescu, este un fan declarat al Universităţii Craiova, astfel că întregul lot craiovean a urcat pe scenă. Timp de zece minute, jucătorii au cântat alături de Minculescu imnurile clubului, "Cântec pentru olteni" şi "Oltenia, Eterna Terra Nova", în aplauzele a peste 10.000 de fani.

Jucătorii Universităţii Craiova i-au dăruit lui Minculescu, prin intermediul căpitanului Andrei Prepeliţă, o minge cu autografe, iar tehnicianul Mark Wotte i-a oferit solistului trupei Iris o eşarfă cu autografe.

După aceste momente, jucătorii echipei craiovene au plecat la hotelul în care sunt cazaţi înainte de meciul de mâine, din etapa a 29-a a Ligii I, cu Unirea Urziceni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sundancekid
sundancekid  •  25 Aprilie 2010, 00:33

In ziua de azi nu se mai castia cu sufletul se cistiga cu banul iar mititelu sarac !!! Sunt alte cluburi mai bogate in afara celor din capitala...cfr, vaslui timisoara...

 •  25 Aprilie 2010, 00:13

multa mizerie in fotbalul rom vorba multa multi presedinti si putin fotbal si cind joaca afara sint zero si gasesc scuze

vasile_00
vasile_00  •  25 Aprilie 2010, 00:12
Postat de pe 25 Aprilie 2010, 00:00

ma bag si eu in seama, desi sunt dinamovist, dar cu origini oltenesti :) cantec pentru olteniA (si nu cantec pentru olteni) este unul si acelasi cu oltenia eterna terranova. probabil autorul articolului se refera la o iubire alb-albastra, al doilea imn al universitatii turnu severin (ca sa fiu un pic obraznic)

ca sa fiu la fel de simtit, voi ar trebui sa aveti ca imn: Catelus cu paru' cret!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează