Alte știri din fotbal
Directorul sportiv de la Dinamo anunță: „Ne-am strâns mâna, cifra pentru următorii doi ani e stabilită”
0
Clubul din Superliga a rupt contractul cu 5 jucători
0
Cătălin Cîrjan vine cu explicații: „Voiam să lămuresc de mult situația asta”
1
Panduru a ținut să-l evidențieze pe antrenorul din Superliga: „Treabă foarte bună!”
0
Știri din fotbal internațional
Gestul lui Florinel Coman, după golul marcat în Supercupa cu desfășurare dramatică
0
Donald Trump va fi protagonistul unui alt moment major în 2026
0
Marc-Andre ter Stegen a recunoscut după plecarea de la Barcelona: „L-au ales pe el și respect asta”
0
Dinamo Zagreb - FCSB, meci de totul sau nimic » Echipa de start OFICIALĂ! Gigi Becali s-a ținut de cuvânt
23
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
0
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Avocata care plănuia să „răzbune” moartea fiului ei prin asasinate, ...
Libertatea
Cel mai ieftin resort de schi din Europa se află aproape de granița cu ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Cum vrea Trump să controleze bucăți din Groenlanda fără să o anexeze
Libertatea
nu trebuie sa ne fie mila d jucatori,acei jucatori care sunt platiti degeaba,borcea ii strange cu usa acum sa vada si ei ca nu-i de joaca,pai as veni si eu la dinamo sa fiu platit regeste,dar so las mai moale cu fotbalul,distractie pe primul plan,pai ce a ajuns dinamo,cumva casa de binefacere?noi vrem performanta,determinare nu bocitori care plang dupa sute de mii de euro mocca.ce jucatori are dinamo....2-3 jucatori buni in rrest numai bididii.hai Dinamo!!!
Ce face si Borcica asta cu ceilalti actionari este "terorism". Explicatia vine de la urmatoarele fapte: plafonul salarial de 10.000 eur/ luna pentru fiecare jucator (inclusiv celor cu contracte mari), reguli amenintatoare (acceptarea plafonului pt a ramane la echipa, altfel sunt pe lista de transferuri) si duritatea cu care sunt tratati (motiv pentru care unii vor sa plece cat mai repede). Aceste fapte sunt de fapt niste copii ale gruparilor teroriste fata de cei rapiti pentru a fi in
cum de are niculescu 180.000?..si ze kalanga m ai este jucatorul lui dinamo?..
Eu din lista de jucatori de mai sus i-as vinde pe:Marius Niculae,Zicu,Niculescu,Dolha, Miranda,Ze Kalanga, indiferent de sumele primite pe ei.As mai vinde pe Rus.Apoi i-as cumpara pe Cristea si Grozav,i-as aduce inapoi pe Paun si Liviu Ganea si l-as cumpara pe Parvulescu.Cu revenirile lui Margaritescu si Tames,ne-ar mai trebui un portar,un fundas central
ze kalanga a mai fost prin tara ?
Ce mi-i bkli, ce mi-i brcea !?! Astia-s frati de cruce ! Astia doi au pus pe butuci fotbalul romanesc (si culmea, au facut bani grei din asta) Afara cu astia din fotbalul romanesc, sa-si ia echipe prin Congo si sa ne lase ! Contractele trebuiesc respectate, cine accepta modificarea , isi merita soarta ! DIXIT
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.