FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

10 altfel de întrebări pentru Chipciu » Stelistul a dezvăluit lucruri mai puţin cunoscute. Serialul preferat ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 18:27

Alex Chipciu şi-a deschis azi pagina oficială de Facebook şi a stat de vorbă timp de o oră cu fanii campioanei României. Mijlocaşul ofensiv a răspuns la multe întrebări, unele dintre ele extra-fotbal. 

GSP.RO a făcut o selecţie de 10 întrebări din care poţi afla lucruri mai puţin cunoscute despre internaţionalul român.

1. Ce reprezintă pentru tine Simona Halep?
A.C. - Nadia, Ilie Năstase, Hagi .. Simona 

2. Care e jucătorul preferat pe care îl ai la Rapid?
A.C - Pancu 

3. E greu fără suporteri?
A.C - Îngrozitor de greu!

4. Care e cel mai frumos moment din cariera ta?
A.C - Multe au fost frumoase, dar eliminarea celor de la Ajax a fost the best

5. Ce post TV urmăreşti frecvent?
A.C - Discovery 

6. Dacă Dinamo ţi-ar oferi un salariu mai mare decît cel al Stelei, ai merge la Dinamo?
A.C - În viaţă nu totul se reduce la bani!

7. Ce seriale urmăreşti?
A.C - Serialul meu preferat este " Steaua campioana". Urmează episodul 3 

8. Dacă ai pleca de la Steaua, unde ai vrea să mergi?
A.C - Îmi doresc să-mi închei cariera la Steaua

9. Ce înseamnă pentru tine numărul 7?
A.C - Cea mai mişto scandare a galeriei Stelei: LĂ-CĂ-TUŞ

10. Joci Football Manager sau FIFA?
A.C - Eram disperat de FM, acum mă joc LIVE, "tată de fete"!

Citește și:
Grupa MORȚII la Campionatul Mondial: Norvegia, ghinion la prima participare după 28 de ani
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Grupa MORȚII la Campionatul Mondial: Norvegia, ghinion la prima participare după 28 de ani
După 10 ani! Pe ce loc poate termina România turneul Mondial: două condiții de îndeplinit la ultimul meci
Handbal
După 10 ani! Pe ce loc poate termina România turneul Mondial: două condiții de îndeplinit la ultimul meci
Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea din tenis: „Te iubesc, îți voi rămâne datoare pe veci!”
Tenis
Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea din tenis: „Te iubesc, îți voi rămâne datoare pe veci!”
Misiune infernală, diseară, pentru Derby de România! Postul rival îl concurează cu un gigant
Media
Misiune infernală, diseară, pentru Derby de România! Postul rival îl concurează cu un gigant
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Profit.ro
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Acuzații SEISMICE împotriva lui Gheorghe Tadici: „S-a răzbunat că nu i-au ieșit pariurile! Știe toată țara că pariază!” » Retrasă definitiv la doar 25 de ani: „Era terminată psihic de Tadici, plângea non-stop!”

Scor aiuritor la baschet: 207 puncte diferență! » Scandal după meci: „E nevoie de bun-simț în astfel de situații” vs „Să ne oprim și să nu mai jucăm?”

Comentarii (7)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  31 Martie 2015, 20:24

Dinamu se pregateste de Wimbledon :))

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  31 Martie 2015, 20:10
Postat de dinamovist_romanizat pe 31 Martie 2015, 18:41

Serialul meu preferat e "Dinamo se bate iar la titlu"

..se pregăteşte de CL, are mai multe episoade ca tânăr şi neliniştit, durează la infinit şi e la fel de boooooring,

johnconstantine.
johnconstantine.  •  31 Martie 2015, 20:09

dar cu spartul oglinzilor cum stam....?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează