Alte știri din fotbal
Ce răsturnare! Cu sabia falimentului deasupra capului, clubul din Liga 2 evită dezastrul: „Mesajul este clar”
0
Două transferuri în Superliga » Era văzut „noul Ronaldo”, dar acum ajunge în România
0
Florin Prunea: „Ei fac echipa perfectă în Liga 1”
0
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Știri din fotbal internațional
Parcă sunt blestemați » Fanii lui PAOK au mai trecut printr-un accident asemănător în urmă cu 26 de ani
0
Cristi Chivu și jucătorul lui s-au amuzat copios: „Atunci să-l punem în poartă!”
0
Mesaj emoționant la retragerea lui Miralem Pjanic: „Fotbalul a fost muzica mea. Pianul a fost terenul meu”
0
Kurt Zouma, așteptat să semneze cu noua echipă » Ce salariu solicită
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
„Îl pregăteam pentru Liga Elitelor” » Dezvăluiri despre problemele neștiute ...
GSP SPECIAL
Anders Aslund, fost consilier al lui Boris Elțîn și expert în geopolitică: ...
Libertatea
praf! toti prostii isi day cu parerea! o tara de antrenori si fotbalisti! la fotbal chiar nu se pricepe oricine! poate juca oricine! dar la misto,in curtea scolii!
Steaua nu s-a miscat rau in amicale, avem cel mai bun lot si o medie de varsta de doar 24.8 ani(sursa.://www.transfermarkt.de) , avem chiar si un antrenor decent si Steaua in formula actuala ar putea castiga campionatul viitor fara probleme. Din pacate il avem si pe Becali si nu cred ca o sa dureze mult armonia asta, antrenorul va fi schimbat la primul esec jucatorii cei mai buni gen Brandan vanduti.......si ne scaldam iarasi in mediocritate
Bv UDREA ! "tacerea" in afirmatii spun 1 sg lucru : Articol excelent !
Aici iti dau dreptate
Autopsie trebe facuta mai degraba la Dinamo la cati 'tineri' de peste 30 de ani aveti in lot
prea multe vorbe...
conteaza si cine interpreteaza EKG ul
in loc de EKG as fi preferat autopsia:))))))))))))
Tibi Balan e un jucator caruia ii place sa aiba libertate de miscare. Asa cum are, de exemplu, Sinmartean la Vaslui. Doar asa da randament. Daca il inchizi intr-o colivie (sistem rigid), nu mai "canta"!
ce mare pierdere e chipciu nu inteleg,in meciurile amicale nu a aratat nimic s-ar putea sa fie gen seckeli
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.