Alte știri din fotbal
Primul „tricolor” care ia în calcul un pas în spate: „Nu mai știu nici eu ce sunt, fost sau actual căpitan”
2
Șumudică și-a vărsat nervii pe „tricolorul” lui Lucescu: „ZERO! A fost ceva de nedescris”
0
Turcia – România 1-0 » Cine a primit nota 4 în tabăra „tricoloră” + singurul om de „7”
3
Cu capul plecat, Răzvan Marin și-a luat „adio” de la un Campionat Mondial?!
1
Știri din fotbal internațional
Știm cele 4 finale ale barajelor pentru Campionatul Mondial » Slovacia - Kosovo, meci cu 7 goluri: următoarea adversară a României
8
Naționala clasată pe locul 204 în lume a obținut prima victorie după 532 de zile!
0
De Bruyne, totul se decide la vară » Saudi Pro League și MLS îl curtează
0
Decizie incredibilă într-un campionat de top din Europa » Meciul de titlu a fost amânat
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Victor Micula jr, trimis să muncească la mănăstire. Pedeapsa judecătorilor ...
Libertatea
„Vreau să mor frumoasă”. Povestea Noeliei, tânăra de 25 de ani din Spania ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Prima declarație a lui Nicușor Dan despre scumpirea benzinei și motorinei ...
Libertatea
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Floricelele au fost roz gen bulgare ????????
Nu iau apărarea ziaristului,nici pe departe,omul doar a punctat ca ati trebuie niște condiții de minima igiena ca sa vinzi un produs care trebuie mâncat acolo pe stadion,si sa vezi ce ați vinde.....sa mai deschidă niște tonete,niște chioșcuri,unde sa poată sa vândă ca lumea,nu trebuie sa vina cu sacii de floricele după ei,pe bune?!?.
La un meci de fotbal, la o piesă de teatru sau la orice eveniment cu pauze, trebuie să vinți 10, 15, 30 de minute sau cât e acea pauză, 1000 de bucăți. Când ai 1000 de clienți la floricele în acel timp și un aparat de floricele are o capacitate de 40 de pungi la 7 minute, rezultatul este că cel care a scris acest articol habar n-are cum se fac și cum se vând floricelele de porumb. Așa că ori plimbi floricelele în funcție de necesitățile din teren ori oamenii care vor să vadă floricelele înflorind în fața propriilor ochi doar asta vor vedea la acel meci că își vor petrece meciul la coadă.
Toate cluburile au magazine în care vând suc, apă, floricele...10 lei paharul de 400 ml (25 sticla de 2l)...la dinamo șmecherii nici măcar nu dau coca cola, dau un derivat care e 8-9 lei sticlă de 2l...asta înseamnă afacere
Banderola este o copie a drapelului Croatiei; mai puneti mana pe carte
Rap piwrdea puncte si angeleasca prumea limbi in ureche si hlizea fasulea
Parteneracde viata a lui victoria. Uite la aia cum sta cu mainile in pantaloni. Yonk yonk camas in mufa lui
Ce va mirați atât?Înainte nu se vindeau semințe la cornet?Acum se vinde popcorn la sac, ca am întrat în UE și sa nu mai facem mizerie.Inainte, semințele la cornet erau vândute de doamnele cu fuste lungi.Probabil, ca tot ele vând acum și poporul la sac.Aceeasi Marie cu alta palarie
Astia-s irelevanti! Dupa interview-ul cu Viorel Moldovan, observ in discursul lui o schimbare fate de cum se referea la nationala lui Edi... E greu sa fii implicat altfel decat din postura de chibit intr-un studiou de televiziune de mana a doua... El e director, dar cata scoala are? As miza pe foarte putina scoala, dar e numai o impresia a mea despre personajul acesta nociv.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.