FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, AZI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

-10 grade Celsius la ora meciului Craiova - Steaua

stadion ion oblemenco
stadion ion oblemenco

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 19:17

ORA 18: La ora meciului, temperatura anunţată de meteorologi va fi de aproximativ  -10 grade Celsius. Patronul Stelei, Gigi Becali, era aşteptat la Craiova, oficialii olteni pregătindu-i loja. Finanţatorul roş-albaştrilor aranjase să închirieze un avion de mici dimensiuni cu care să meargă la Craiova şi apoi să revină imediat după partidă la Bucureşti. S-a răzgîndit însă din nou şi nu va fi prezent la meci. "E prea frig, ajung să mă şi cert cu Mititelu pe acolo şi mai sîntem şi pe locul pe care sîntem", le-ar fi spus Becali apropiaţilor.

Steliştii s-au relaxat în această dimineaţă, la biliard, înainte de meciul pe care îl dispută diseară, de la 20:30, la Craiova. GSP.RO îţi prezintă programul roş-albaştrilor şi al alb-albaştrilor pînă la ora meciului:

Ce face Steaua pînă la ora meciului:
Ora 11:00 - Lotul Stelei a mers la biliard, într-un club din Craiova, "Ambient", aflat la 150 de metri de casa patronului "Ştiinţei", Adrian Mititelu.
Ora 13:00 - Elevii lui Lăcătuş s-au întors în camere, unde se relaxează înainte de partida contra "Ştiinţei"
Ora: 16:00 - Tănase şi compania au programată o vizionare, după care echipa pleacă la stadionul "Ion Oblemenco"
Ultimul antrenament al formaţiei lui Marius Lăcătuş a avut loc ieri dimineaţă, în Ghencea. Seara, lotul Stelei a plecat la Craiova.

Ce face U Craiova pînă la ora meciului:
Ora 11:00 - Jucătorii lui Nicolo Napoli au fost şi ei la biliard, dar în "Club 300". Astfel că, au evitat întîlnirea cu steliştii. Anul trecut, cele două echipe s-au întîlnit la biliard, înainte de meci.
Ora 13:00 - Oltenii s-au întors în cantonament şi vor rămîne acolo pînă la ora 16:00, cînd pleacă la stadion

La ora meciului, temperatura anunţată de meteorologi va fi de aproximativ  -10 grade Celsius. Patronul Stelei, Gigi Becali, era aşteptat la Craiova, oficialii olteni pregătindu-i loja. Finanţatorul roş-albaştrilor aranjase să închirieze un avion de mici dimensiuni cu care să meargă la Craiova şi apoi să revină imediat după partidă la Bucureşti. S-a răzgîndit însă din nou şi nu va fi prezent la meci. "E prea frig, ajung să mă şi cert cu Mititelu pe acolo şi mai sîntem şi pe locul pe care sîntem", le-ar fi spus Becali apropiaţilor.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
olteanu1974
olteanu1974  •  27 Februarie 2011, 20:02

In ritmul aratat de gsp ...o sa ajunga sa se mute Polul Nord la Craiova! De fapt sunt doar -3 grade la Craiova!

jumega
jumega  •  27 Februarie 2011, 19:34

degeaba dati din ora in ora ce face steaua....daca nu dati ce face si mache, dar tot cu poze :)))

radu_craiova
radu_craiova  •  27 Februarie 2011, 19:09

daca ii dai prazu; l oaie ce se intampla??? il mananca

Vezi toate comentariile (55)
Comentează