FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV 10 informații tari de la Dinamo: Kopic primește întăriri, anunț crucial pentru sezonul următor

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2025 09:16 / Actualizat miercuri, 12 februarie 2025 09:16

Pe parcursul emisiunii GSP Live, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a abordat mai multe subiecte de interes din sfera „câinilor”.

Nicolescu a furnizat o serie de vești relevante pentru suporteri: Opruț și Mărginean vor fi transferați definitiv la vară, pe ce jucători împrumutați se bazează Dinamo în viitor, noutăți despre ieșirea din insolvență sau demersul de cooptare a unor noi acționari.

VIDEO. Andrei Nicolescu, 10 informații-blitz despre Dinamo, la GSP Live

1. Vor fi Opruț și Mărginean transferați definitiv de Dinamo la finalul stagiunii? „Da, acestea sunt opțiunile clubului la momentul actual”

2. Despre jucătorii împrumutați de Dinamo la alte cluburi: „Darius Gavrilă, acum la Tunari, e foarte important pentru noi. Sperăm să joace și în Liga 2, la Tunari. Cu siguranță, vrem să-i chemăm pe toți înapoi, să-i vedem în presezon. Acum, rapid, dacă mă întrebați, cred că Dumi de la Afumați e o opțiune serioasă (n.r. – atacantul Valentin Dumitrache, 21 de ani). Îmi doresc să își continue forma, să prindă cât mai multe meciuri și să aibă evoluții constante și bune acolo. Mai sunt și alți jucători pe care îi așteptăm înapoi, să vedem cât de mult s-au dezvoltat. Inclusiv frații Irimia vor reveni la finalul sezonului, ei au plecat doar ca să prindă minute la Metaloglobus”

3. A fost Bicfalvi pe lista lui Dinamo? „A existat o discuție de principiu în cadrul clubului. E un jucător cu o experiență bogată, dar din interior s-a stabilit că aducerea lui n-ar însemna un mesaj pozitiv pentru grup. Deși are reale calități, nu am insistat”

Final de mercato la Dinamo? Nicolescu a făcut bilanțul: „Ultima zi de transferuri nu a fost prea reușită”
DINAMO
Final de mercato la Dinamo? Nicolescu a făcut bilanțul: „Ultima zi de transferuri nu a fost prea reușită”

4. Debutul lui Alex Pop la Dinamo: „Putea să fie «peste așteptări», dacă ne bazam pe ce a făcut în cantonament, pe înțelegerea jocului, dar erau doar meciuri amicale, totuși. Acum e în categoria «ce ne așteptam de la el». Ne așteptam să aibă un recul și să aibă nevoie de adaptare la sistem. Aici nu e vorba despre lipsa calității lui, ci despre interpretarea sistemului și poziționarea lui în sistem. Îi ia ceva timp să facă acest lucru, muncim la asta în fiecare zi”

5. Iese Dinamo la timp din insolvență pentru a avea drept de participare în cupele europene pentru sezonul 2026-2027? „Am făcut toate demersurile care țin de noi. Dosarul e la Curtea de Apel, am solicitat un termen cât mai scurt și, dacă lucrurile se întâmplă așa cum credem noi, răspunsul este «da». La anul, obiectivul va fi calificarea în cupele europene, dacă rezolvăm problema cu insolvența

6. În vară expiră contractele lui Selmani și Milanov: „Suntem în discuții care se prelungesc. Sunt discuții pozitive, dar cât timp nu se întâmplă nimic concret, nu știm cum să le definim. Cu Georgi avem o discuție preliminară și credem că vom ajunge la o înțelegere. Cu Astrit e mai complicat. El se concentrează mereu pe meciuri și îi e greu să ia decizii când acestea vin unul după altul. Nu-mi dau seama dacă e o scuză. Ce spirit arată el este exact ce ne dorim de la un jucător, nu-l putem acuza de nimic”

Caz de ultim moment la Dinamo » A refuzat să plece în mercato și i-a enervat pe șefi: „Nu l-am înțeles”
DINAMO
Caz de ultim moment la Dinamo » A refuzat să plece în mercato și i-a enervat pe șefi: „Nu l-am înțeles”

7. Starea lui Dennis Politic: „E în programul normal al echipei. Depinde cât de repede poate să revină la o formă care să-i permită să intre bine în meci și, în același timp, să nu riscăm o recidivă”.

8. Sponsorul tehnic se schimbă: „Începând cu sezonul următor. E o noutate, dar nu putem oferi mai multe detalii acum

Schimbare MAJORĂ în play-off la Dinamo! Andrei Nicolescu a oferit toate detaliile
DINAMO
Schimbare MAJORĂ în play-off la Dinamo! Andrei Nicolescu a oferit toate detaliile

9. Acționari noi la Dinamo? „Suntem într-un proces continuu de discuții. Cred că luna viitoare vom avea și din acest punct de vedere o noutate

10. Altă siglă pentru Dinamo: „Avem niște discuții cu agenții de brand, care încearcă să identifice, conform ADN-ului lui Dinamo, conform istoriei și trecutului, cele mai bune soluții. Când vom avea o variantă acceptată de specialiști, vom avansa cu această discuție. Deocamdată, nu e cazul”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gala Sportului Românesc, ACUM la Opera Națională » S-au decernat primele 6 premii: cine sunt sportivul și sportiva anului
Altele
Gala Sportului Românesc, ACUM la Opera Națională » S-au decernat primele 6 premii: cine sunt sportivul și sportiva anului
Sara Salamo a mers cu „cel mai intim proiect” la Festivalul de Film de la Malaga » Protagonist e un star al fotbalului mondial
Stiri extrasport
Sara Salamo a mers cu „cel mai intim proiect” la Festivalul de Film de la Malaga » Protagonist e un star al fotbalului mondial
Mărturie terifiantă a fostei jucătoare de Top 40 despre cel care a antrenat-o și a abuzat-o: „Întotdeauna trebuia să mă supun, chiar și când era vorba de sex. Am fost obiectul lui!”
Tenis
Mărturie terifiantă a fostei jucătoare de Top 40 despre cel care a antrenat-o și a abuzat-o: „Întotdeauna trebuia să mă supun, chiar și când era vorba de sex. Am fost obiectul lui!”

Gazzetta dello Sport despre Ionuț Radu: „Își plătește o datorie față de Inter. A devenit decisiv pentru fosta echipă””

Lamine Yamal, după remontada anului cu Atletico Madrid: „E o declarație. Mânia și neputința ne-au ajutat!”

Comentarii (11)
mirstelistu
mirstelistu  •  13 Februarie 2025, 18:13

Sa va sau si a 11-a veste......dupa iesirea din insolventa si terminarea tepelor din trecut se apuca de altele noi adica urmatoarea insollventa a mizeriei tepare ca tot la 10 ani urmeaza alta

Barna
Barna  •  12 Februarie 2025, 16:10
Postat de endeavour pe 12 Februarie 2025, 11:57

Desigur la GSP Ro găsim aceleași mesaje idioate, nemoderate, ale gigiștilor cu capul cât damigeana și mintea cât dopul! Restul mesajelor, de răspuns, sunt blocate.

Gigistii intră la categoria defavorizați și nu este voie să-i moderezi!

Barna
Barna  •  12 Februarie 2025, 16:08

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează