FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA 10 întrebări pentru Andrei Gheorghiță: „Cu Tupac! Un om foarte citit, care a trecut prin viață...” » Ce ar face cu un milion de euro

Andrei Gheorghiță
Andrei Gheorghiță

Articol de , - Publicat luni, 12 ianuarie 2026 11:39 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2026 11:45

Vârful lui U Cluj, Andrei Gheorghiță, 23 de ani, a dezvăluit ce-ar face cu un milion de euro dacă i-ar avea. Dar și alte mici, mari plăceri și vise

Andrei Gheorghiță este unul dintre jucătorii cu care Cristiano Bergodi și U Cluj atacă play-off-ul începând de duminică, 18 ianuarie, de la meciul cu Dinamo de pe Arena Națională.

Fotbalistul ofensiv a părăsit FCSB vara trecută și a fost achiziționat de către „Șepcile roșii”. Într-un interviu acordat GSP.ro, bucureșteanul, la origini, a explicat ce sentimente îl încearcă vizavi de fosta echipă, dar s-a și prezentat în fața suporterilor care îl cunosc mai puțin. Iată 10 întrebări personale la care a răspuns Andrei Gheorghiță.

Un altfel de Andrei Gheorghiță: de la Maldive la Lamborghini Revuelto, de la Vin Diesel la Tupac Shakur

- Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
- Vesel, ambițios și prietenos.

- Care e mâncarea preferată?
- Paste.

- Și ce nu suporți?
- Nu sunt pretențios, e greu să spun ceva ce nu suport. Sunt câteva condimente, cum sunt foile de dafin, pe care nu le suport...

- O vacanță de vis?
- Maldive.

10 întrebări pentru Andrei Gheorghiță: „Cu Tupac! Un om foarte citit, care a trecut prin viață...” » Ce ar face cu un milion de euro

- Ce-ai face cu un milion de euro?
- O parte i-aș investi, o parte mi-aș face eu plăcerile mele.

- În ce să investești?
- O parte în imobiliare, o parte într-o școală de fotbal... Hai să-ți împart: 4 apartamente - 600-700.000, o școală de fotbal - 200.000 de euro, cu 100.000 de euro îți faci mici pofte.

- Mașina preferată?
- De vis? Lamborghini Revuelto.

10 întrebări pentru Andrei Gheorghiță: „Cu Tupac! Un om foarte citit, care a trecut prin viață...” » Ce ar face cu un milion de euro

- Ce actor ai putea să fii la Hollywood?
- Ca... Ca Firicel (râde cu gândul la actorul din serialul Las Fierbinți). Glumesc. Vin Diesel.

- Ce vedetă internațională ai invita la cină?
- Neymar.

- Cu cine ți-ar plăcea să te conversezi dacă ai avea posibilitatea?
- Cu Tupac. Un om foarte citit, care a trecut prin viață...

Ascult muzică diversă. Preferatul meu este Petre Ștefan. Îmi place trap-ul. Melodiile mele de motivație, înainte de meciuri, sunt "Superstar" și "Peter Parker"
Andrei Gheorghiță, atacant U Cluj

Citește și:
Cutremur la Milan după ratarea Ligii Campionilor! Ce plănuiește patronul rossonerilor
Campionate
Cutremur la Milan după ratarea Ligii Campionilor! Ce plănuiește patronul rossonerilor
Avem primele la Dinamo! Ce sumă vor încasa „câinii roșii” dacă înving FCSB și ajung în Conference League
Superliga
Avem primele la Dinamo! Ce sumă vor încasa „câinii roșii” dacă înving FCSB și ajung în Conference League
Acuzații șocante la Ploiești! A intrat peste fete în timp ce se schimbau și a lovit o fotbalistă: „A început să o împingă și să-i dea pumni în față”
Fotbal feminin
Acuzații șocante la Ploiești! A intrat peste fete în timp ce se schimbau și a lovit o fotbalistă: „A început să o împingă și să-i dea pumni în față”
Gigi Becali a avut un remarcat după FCSB - Botoșani: „El ne-a calificat” » S-a luat și de un titular: „Indolent”
Superliga
Gigi Becali a avut un remarcat după FCSB - Botoșani: „El ne-a calificat” » S-a luat și de un titular: „Indolent”
Rival pentru Dacia Sandero Stepway de la Skoda: un SUV de 15.000 de euro
Profit.ro
Rival pentru Dacia Sandero Stepway de la Skoda: un SUV de 15.000 de euro
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Copleșit de emoții în sala Rapid, Van der Vaart i-a atribuit lui Chivu un cuvânt imens: „Știam că așa va fi!”

Concertul lui Max Korzh a adus scene ca-n marile peluze europene! Imagini incredibile pe gazonul Arenei Naționale

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează