FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA 10 întrebări pentru Andrei Gheorghiță: „Cu Tupac! Un om foarte citit, care a trecut prin viață...” » Ce ar face cu un milion de euro

Andrei Gheorghiță
Andrei Gheorghiță

Articol de , - Publicat luni, 12 ianuarie 2026 11:39 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2026 11:45

Vârful lui U Cluj, Andrei Gheorghiță, 23 de ani, a dezvăluit ce-ar face cu un milion de euro dacă i-ar avea. Dar și alte mici, mari plăceri și vise

Andrei Gheorghiță este unul dintre jucătorii cu care Cristiano Bergodi și U Cluj atacă play-off-ul începând de duminică, 18 ianuarie, de la meciul cu Dinamo de pe Arena Națională.

Fotbalistul ofensiv a părăsit FCSB vara trecută și a fost achiziționat de către „Șepcile roșii”. Într-un interviu acordat GSP.ro, bucureșteanul, la origini, a explicat ce sentimente îl încearcă vizavi de fosta echipă, dar s-a și prezentat în fața suporterilor care îl cunosc mai puțin. Iată 10 întrebări personale la care a răspuns Andrei Gheorghiță.

Un altfel de Andrei Gheorghiță: de la Maldive la Lamborghini Revuelto, de la Vin Diesel la Tupac Shakur

- Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
- Vesel, ambițios și prietenos.

- Care e mâncarea preferată?
- Paste.

- Și ce nu suporți?
- Nu sunt pretențios, e greu să spun ceva ce nu suport. Sunt câteva condimente, cum sunt foile de dafin, pe care nu le suport...

- O vacanță de vis?
- Maldive.

10 întrebări pentru Andrei Gheorghiță: „Cu Tupac! Un om foarte citit, care a trecut prin viață...” » Ce ar face cu un milion de euro

- Ce-ai face cu un milion de euro?
- O parte i-aș investi, o parte mi-aș face eu plăcerile mele.

- În ce să investești?
- O parte în imobiliare, o parte într-o școală de fotbal... Hai să-ți împart: 4 apartamente - 600-700.000, o școală de fotbal - 200.000 de euro, cu 100.000 de euro îți faci mici pofte.

- Mașina preferată?
- De vis? Lamborghini Revuelto.

10 întrebări pentru Andrei Gheorghiță: „Cu Tupac! Un om foarte citit, care a trecut prin viață...” » Ce ar face cu un milion de euro

- Ce actor ai putea să fii la Hollywood?
- Ca... Ca Firicel (râde cu gândul la actorul din serialul Las Fierbinți). Glumesc. Vin Diesel.

- Ce vedetă internațională ai invita la cină?
- Neymar.

- Cu cine ți-ar plăcea să te conversezi dacă ai avea posibilitatea?
- Cu Tupac. Un om foarte citit, care a trecut prin viață...

Ascult muzică diversă. Preferatul meu este Petre Ștefan. Îmi place trap-ul. Melodiile mele de motivație, înainte de meciuri, sunt "Superstar" și "Peter Parker"
Andrei Gheorghiță, atacant U Cluj

Citește și:
Ținuta lui Kate Scott, motiv de glume în cel mai vizionat show despre Liga Campionilor: „Uite, e satin!”
Liga Campionilor
Ținuta lui Kate Scott, motiv de glume în cel mai vizionat show despre Liga Campionilor: „Uite, e satin!”
Lindsey Vonn a intrat în trendul „2016” și a „rupt” internetul cu imaginile postate: „Ședința noastră cu body paint”
Altele
Lindsey Vonn a intrat în trendul „2016” și a „rupt” internetul cu imaginile postate: „Ședința noastră cu body paint”
Meci într-un decor pitoresc în România » Gazon acoperit de zăpadă, minge verde și munți de jur-împrejur
Liga 3
Meci într-un decor pitoresc în România » Gazon acoperit de zăpadă, minge verde și munți de jur-împrejur
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
Stranieri
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
Aplicație populară în România, oprită de BNR
Profit.ro
Aplicație populară în România, oprită de BNR
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Selecționerul României, șocat de ce a găsit în Danemarca: „Despre ce vorbim? Dimineața, tot cartierul!”

A numit țara-model pentru România: „Nu trebuie copiat 100%, putem să adaptăm!”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează