Alte știri din fotbal
Fede Valverde, explicații halucinante după conflictul cu Tchouameni, în urma căruia a fost spitalizat: „Astăzi am avut din nou un conflict. În timpul discuției...”
1
Conducătorul din Superligă, mesaj ferm după interesul lui Dinamo: „Nu vom intra în licitații”
0
Scene incredibile în centrul Clujului! Doi suporteri au intrat mascați într-un local și au atacat rivalii din oraș
0
Cutremur la echipa din play-out! Antrenorul este nemulțumit și vrea să plece: „Cred că e de ajuns. Am avut o primă discuție”
0
Știri din fotbal internațional
Manșa retur din semifinalele Conference League » Andrei Rațiu a scris istorie: Rayo Vallecano s-a calificat în prima finală europeană
0
Imagini senzaționale! Prințul William a „explodat” după golul din duelul european dintre două echipe din Premier League
0
Freiburg - Aston Villa este finala Europa League » Ce UMILINȚĂ în duelul englez!
0
Lovitură pentru Real Madrid: ratează El Clasico, după bătaia din vestiar
2
Lifestyle
Raluca i-a dat vestea, imediat după promovarea Corvinului în Superliga
1
Pe drum spre marele meci, s-a dezbrăcat și s-a pozat în toaleta avionului: „Regina se întoarce!”
2
Simona Țăranu a „fugit” din România: „Am sărbătorit altfel”
8
Tensiuni la Real Madrid » 2 milioane de semnături pentru excluderea lui Mbappe din cauza iubitei!
13
Regulile pentru voucherele de vacanță în 2026: salariații nu trebuie să mai ...
Libertatea
Lideri religioși avertizați să „se pregătească” pentru dezvăluiri despre ...
Adevărul
În România, a practicat atletism, handbal, rugby, volei și fotbal, apoi a ...
GSP SPECIAL
Doi români, profesori de matematică, și-au depus candidatura pentru ...
Libertatea
L-a delegat Brichetă pe mioriticul Hoţţigan ...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Inca o dovada in care ne arati cat esti de prost.
PAPPTIZAN BELGRAD~!
" stelistii au facut blat la belgrad " era o gluma ,rectific ca nu mai am chef de certuri , de "cantari" cu voi!
Nu va mai faceti atatea procese de constiinta pentru ca ati facut o eroare mai mare chiar si decat fac ziarele din Burkina Faso. Si nu mai incercati sa o reparati incercand sa pareti mai isteti decat sunteti. Adevarul e ca sunteti penibili, si faceti gafe zilnic. Ramaneti la FCSB-ul vostru mult iubit, la *** infractor, la reghe si ratzoi. La lucrurile astea va pricepeti de minune. Tolontane, tu esti "tata la penibili"!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
:)) De asta ati ajuns cum ati ajuns.In loc sa va preocupe propria echipa stati si salivați la meciurile altora.Au ajuns echipe ca Urziceni, Tg Mures, Astra, Botosani sa joace in Europa iar Dinamo joaca acolo doar in stagiile de pregatire.Penibil...
Credeam ca ti-ai dat seama ca Dinamo Zagreb se duce in ucl datorita voua ca ati fost ciumeti,Zagrebul era outsider si a trecut cap de serie dupa ce steaua a pierdut cu partizan,asa dinamo in loc sa joace cu celtic sau fc basel ,joaca cu skenderbeu, stelistii au facut blat la belgrad sa nu mai detina recordul rusinos de cele mai multe meciuri fara victorie consecutiv in ucl!
atata timp cat sarbii le au scos fotbalul din cap....rezultatul nu mai conteaza.....ma simt razbunat! fcsb e numai una.....!sunt fericit si ma simt binee
pai atunci facem egal. ar fi grav de ar arbitra dima. noi vrem victorie.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.