Alte știri din fotbal
Schimbări la FCSB după accidentarea lui Tănase și dezastrul de la Zagreb » Cum va arăta cu CFR Cluj
0
Tudor Băluță a criticat arbitrajul după meciul cu FC Botoșani: „Jocul ar trebui lăsat mai liber. Este sport de contact”
0
Monday > Friday :) » Etim, interviu aparte: „Îmi place? Nu. Am de ales? Nu”
0
Omul meciului din Craiova - Botoșani, mesaj pentru Mircea Lucescu
0
Știri din fotbal internațional
Real Madrid, noul lider din La Liga » Mbappe e de neoprit: a adus victoria uriașă cu Villarreal
1
PSV a evitat un eșec rușinos în prelungiri, după un meci cu desfășurare incredibilă: Dennis Man, schimbat la pauză!
1
Bournemouth - Liverpool 3-2 » Final electrizant pe Vitality Stadium: au înscris golul victoriei în 90+5'!
0
Haos! Suporterii au invadat terenul în timpul meciului și au adunat toate mingile!
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Groenlanda, într-un schimb complex între SUA, Danemarca și Germania. De ce ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Detaliile negocierilor de la Abu Dhabi dintre Rusia și Ucraina. Moscova ...
Libertatea
Și da, chiar cu un astfel de public la stadion, la sfârșitul campionatului 2010-2011 Craiova a retrogradat!! În 2012 avea să urmeze dezafilierea...
VERIFICAȚI!!! Articol GSP 01 ianuarie 2011. Titlu: "Craiova are cei mai mulţi spectatori acasă, urmată de Steaua. Vezi pe ce loc sînt Dinamo şi Rapid!" Din cuprinsul articolului:" Universitatea Craiova este formaţia cu cei mai mulţi spectatori pe teren propriu la meciurile din acest tur de campionat, avînd o medie de 18.000 de oameni în tribune la fiecare etapă. Oltenii sînt urmaţi de Steaua, care are o medie de 9.600 de spectatori, Poli Timişoara (8.300) şi Rapid (7.700). Dinamo se află pe locul 7, cu 5.200 de spectatori pe etapă la meciurile din "Ştefan cel Mare". Liderul Oţelul Galaţi are o medie de 5.100 de spectatori pe teren propriu şi se află pe locul 8. Ultimul loc este ocupat de Sportul Studenţesc, cu o medie de 1.600 de spectatori pe etapă."
Ai pariat deci!? Cat!? Sau ai pus direct casa!? :-)))
Hahhaha, chiar se pune problema rezultatului la Dinamo Voluntari? :))) cota 2, prima de Pasti asigurata pentru toata lumea
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.