Alte știri din fotbal
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Schimbări majore în clasamentul din retur față de ierarhia la zi » Rapid, OUT din play-off! Două echipe sunt pe primul loc
0
Reacția genială a lui Daniel Pancu, la 48 de ore după victoria cu FCSB » Aluzie la Ionuț Chirilă: „Ar fi invidios”
0
Angelescu a spus fără ocolișuri care va fi componența play-off-ului: „Să fim serioși”
2
Știri din fotbal internațional
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
1
Colegii lui Radu Drăgușin au făcut accident înainte de meciul lui Tottenham din Liga Campionilor
1
Atletico Madrid forțează transferul unui mijlocaș de top din Europa
0
Imagini copleșitoare de la Salonic, după tragedia din România » Cum a apărut și Răzvan Lucescu
1
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Familia minorului de 13 ani implicat în crima de la Cenei ar putea încerca ...
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Renta viageră pe care Sandra Izbașa o primește lunar de la statul român. ...
Libertatea
@tostao: cum ai ajuns la concluzia asta? Ce argumente ai? Eu vad ca Sumudica e un tip inteligent si inspirat, care mai are si simtul umorului. Si nu-l pot condamna pentru ca se exteriorizeaza, imi plac oamenii care se comporta natural. Deasemenea, nu-l pot condamna pentru ca spune ce gandeste, asta denota corectitudine fata de ceilalti. Personal, Sumi ca antrenor si ca om este peste tot ce a avut turma lui Becali in ultimii ani, atat pe banca cat si in conducere. Sunt stelist si regret absenta oamenilor de calitate la Steaua, dar consider ca Marius Sumudica e un adversar demn de respect si mi se pare normal sa spun ce cred. Punct
singurul lucru important care-i lipseste lui Sumudica este MINTEA!..in compensatie are...prostie destula!
Nu mai comentati aiurea daca nu va curge sange alb-visiniu prin vene despre Sumudica. E un OM adevarat, un rapidist convins, nu stie sa linga "bilute", e un tip vulcanic, spune ce simte, deci, tot respectul pentru el. Patronii din fotbal sunt niste neica nimeni ai fotbalului. Ei doar imprumuta cluburile la nevoie, si cand intra banii ii cont si-i retrag. Voi vi-l inchipuiti pe Copos sa investeasca la Rapid, cu adevarat? Copos, care vine cu bancnote de 1 dolar la meci sa dea la cersetori, cand intra la meci? Nimeni nu investeste in fotbal, doar il imprumuta si ies pe plus atunci cand se vinde un jucator. Mi-e scarba de termenul de "investitor" in fotbal. E valabil
Are mare dreptate Shumi ... Tzara asta nu merge din cauza celor care ling in cur ... Acesta a fost de fapt shi gestul facut de el la conferiontza de presa ... La toate cluburile sunt tot felul de pupincurishti care te sapa ... Un club se organizeaza cum a vrut sa faca Pitzurca la Steaua ... El e numit manager shi ishi alcatuieshte toata echipa de conducere ... Are omul rezultate petrece , nu are pleaca totzi shi vin altzii ... Ce ar fi la Manchester sa inceapa totzi acum sa l pupe pe Sir in cur ca a luat bataie de la City??? Muie limbishtilor din fotbal, pdl, etc ...
eu cred ca Sumudica s-ar potrivi cu Mititelu la Croiova dupa ce va fi reprimita in fotbal...!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.