Comentarii (5)
thefisherking
thefisherking  •  26 Octombrie 2011, 22:56

@tostao: cum ai ajuns la concluzia asta? Ce argumente ai? Eu vad ca Sumudica e un tip inteligent si inspirat, care mai are si simtul umorului. Si nu-l pot condamna pentru ca se exteriorizeaza, imi plac oamenii care se comporta natural. Deasemenea, nu-l pot condamna pentru ca spune ce gandeste, asta denota corectitudine fata de ceilalti. Personal, Sumi ca antrenor si ca om este peste tot ce a avut turma lui Becali in ultimii ani, atat pe banca cat si in conducere. Sunt stelist si regret absenta oamenilor de calitate la Steaua, dar consider ca Marius Sumudica e un adversar demn de respect si mi se pare normal sa spun ce cred. Punct

tostao
tostao  •  26 Octombrie 2011, 22:33
Postat de rossi46_01 pe 26 Octombrie 2011, 17:32

Nu mai comentati aiurea daca nu va curge sange alb-visiniu prin vene despre Sumudica. E un OM adevarat, un rapidist convins, nu stie sa linga "bilute", e un tip vulcanic, spune ce simte, deci, tot respectul pentru el. Patronii din fotbal sunt niste neica nimeni ai fotbalului. Ei doar imprumuta cluburile la nevoie, si cand intra banii ii cont si-i retrag. Voi vi-l inchipuiti pe Copos sa investeasca la Rapid, cu adevarat? Copos, care vine cu bancnote de 1 dolar la meci sa dea la cersetori, cand intra la meci? Nimeni nu investeste in fotbal, doar il imprumuta si ies pe plus atunci cand se vinde un jucator. Mi-e scarba de termenul de "investitor" in fotbal. E valabil

singurul lucru important care-i lipseste lui Sumudica este MINTEA!..in compensatie are...prostie destula!

rossi46_01
rossi46_01  •  26 Octombrie 2011, 17:32

Nu mai comentati aiurea daca nu va curge sange alb-visiniu prin vene despre Sumudica. E un OM adevarat, un rapidist convins, nu stie sa linga "bilute", e un tip vulcanic, spune ce simte, deci, tot respectul pentru el. Patronii din fotbal sunt niste neica nimeni ai fotbalului. Ei doar imprumuta cluburile la nevoie, si cand intra banii ii cont si-i retrag. Voi vi-l inchipuiti pe Copos sa investeasca la Rapid, cu adevarat? Copos, care vine cu bancnote de 1 dolar la meci sa dea la cersetori, cand intra la meci? Nimeni nu investeste in fotbal, doar il imprumuta si ies pe plus atunci cand se vinde un jucator. Mi-e scarba de termenul de "investitor" in fotbal. E valabil

vladsefu
vladsefu  •  26 Octombrie 2011, 17:24

Are mare dreptate Shumi ... Tzara asta nu merge din cauza celor care ling in cur ... Acesta a fost de fapt shi gestul facut de el la conferiontza de presa ... La toate cluburile sunt tot felul de pupincurishti care te sapa ... Un club se organizeaza cum a vrut sa faca Pitzurca la Steaua ... El e numit manager shi ishi alcatuieshte toata echipa de conducere ... Are omul rezultate petrece , nu are pleaca totzi shi vin altzii ... Ce ar fi la Manchester sa inceapa totzi acum sa l pupe pe Sir in cur ca a luat bataie de la City??? Muie limbishtilor din fotbal, pdl, etc ...

bosslife
bosslife  •  26 Octombrie 2011, 17:09

eu cred ca Sumudica s-ar potrivi cu Mititelu la Croiova dupa ce va fi reprimita in fotbal...!!!

Comentează