Comentarii (139)
 •  30 Octombrie 2008, 06:35

nu pot sa-mi imaginez ca la 19 ani de la revolutie propaganda este inca in floare...incep sa cre ca "ziristi" de la gazeta au absolvit toti stefan gheorghiu(chiar daca unii au invatat alfabetul in aceasta institutie)...sunteti penibili,chiar nu realizati

•  30 Octombrie 2008, 06:30

Unii dintre voi, scriu numai timpenii. Pe cine intereseaza in Anglia ca Preston, Huddersfield sau Sheffield United, au cistigat de mai multe ori Campionatul Angliei ? Fara comentarii..

•  30 Octombrie 2008, 05:52

securistilor de ce calculati numai ultimii 60 de ani;vreti sa n-ul suparati pe raposatu ,comandantul suprem

•  30 Octombrie 2008, 05:18

motivul 0. romania este o tara de kkt la fel ca si echipele care joaca derbiul

•  30 Octombrie 2008, 05:06

Bai Adi, tu ori esti cam timpit ori te prefaci. Eu am locuit la Londra, din 90', mai multi ani. Singura echipa din Romania care o stiau englezii, era Steaua Bucuresti. Englezii care cunosteau bine fotbalul international stiau si de Dinamo si unii, chiar si de Rapid. Atit. Impusca-te.

•  30 Octombrie 2008, 05:02

era normal sa apara tot felul de frustrati cu parerile lor..mai ales voi "haiducii" banatului...pana o sa reusiti voi performantele acestor doua echipe o sa vina sfarsitul lumii, asta daca nu va desfiintati intre timp...oricum sambata DINAMO-steaua 3-1!

•  30 Octombrie 2008, 04:56

pt.daeron si cioaca:singurul cuvant pe care-l spun strainii(ma refer la cei din V Europei nu la africani)cand spui steaua sau dinamo este Ceausescu...aste reprezinta steaua si dinamo in ochii europenilor-comunismul,Ceausescu!Aceste 2 echipe a caror conducatori au umilit orase intregi retrogradandu-le echipele cand aveau ei chef ar fi trebuit desfiintate in 1989!Punctul 7 din acest articol e chiar penibil:Nu e nicio lauda ca aceste 2 echipe au aparut direct in prima liga!

•  30 Octombrie 2008, 04:49

asa e..e derbyul unui popor de r-ahat..il reprezinta cel mai bine..inclusiv cei care conduc aceste cluburi..

•  30 Octombrie 2008, 04:37

asha cum a zis cineva mai sus, sunt singurele echipe de care s-a auzit pe-afara. am cunoscut oameni din Europa, din India, din Africa, din America de Sud care urmaresc fenomenul sportiv numit fotbal shi totzi au auzit de aceste 2 echipe ;)

•  30 Octombrie 2008, 04:29

1. Steaua 42,4% 2. Dinamo 12,6% 3. Rapid 9,2%

• 1
  • •••
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Comentează