Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
10
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
1
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
1
Știri din fotbal internațional
Duel tare pentru Răzvan Lucescu pe terenul liderului din Europa League, Ionuț Radu este titular la Belgrad » Clasamentul în timp real
0
FCSB - Fenerbahce, duel în ultima etapă a grupei Europa League » Start de partidă + Toate CALCULELE
12
Transferul dorit de Vlad Dragomir, după golul superb din Liga Campionilor: „Aș semna fără să stau pe gânduri”
0
Și-a spart televizorul la golul lui Trubin din minutul 90+8!
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Microbuzul din accidentul tragic din Timiș nu avea funcția de lane assist. ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
Eu cred ca Grozav si Morar sunt promitatori, poate si Lazar, dar restul, cum s-a zis deja, mediocri. Astafei chiar mi se pare submediocru, un jucator cu lacune mari in cele elementare.
Ba, tu esti ruda cu Maxim?Ca o tii langa prin toaate posturile cu "Maxim la Steaua"!A dat 4 golori si gata vrea la Steaua...
Remus Raureanu si Ionut Petrisor ,sunt 2 ziaristi de la stana Becaliana de unde isi iau "tainu" si cand baga ceva de transferuri astea pleaca de la clubul Steaua...Fac capu mare la jucatori si atunci nu se mai intelege nici un jucator cu antrenorii lor...Toti vor la Steaua...
toti sunt jucatori mediocri. de la echipe mediocre, in general. astea sunt tinte tari cand o face plopul pere.
Ceea ce se intampla la Pandurii pare putin cusut cu ata alba. Cam jumatate de lot care "atrage atentia", antrenor foarte bun, dar echipa a jucat prost in retur. La celelalte echipe...cu o floare nu se face primavara. Jucatorii de la Sportul nu au nicio sansa sa fie mai mult decat niste sperante, preturile fiind prohibitive. Grozav ar fi trebuit luat cand era la Alba-Iulia.
La 26 de ani nu mai esti tanar jucator, daca n-ai confirmat pana la varsta asta mori speranta, asa ca mai ganditi-va cand faceti astfel de selectii. Restul intre 18-21 ani sunt ok!
MAXIM la steaua!!!
Concurs Pariuri Sportive Roland Garros - 300 euro - www.onlinepariurisportive.ro Bonus 5 euro fara depunere la poker - www.onlinepariurisportive.ro/party-poker-5-euro-bonus-fara-depunere
Ma mir ca nu au scris in titlu"10 tinte foarte tari pentru steaua"
Legătura lui Băsescu cu băieții deștepti ai aurului: cetățeanul Arpad Paszkany. Paszkany – principalul sponsor oficial al PDL. Și conexiunile lui cu firmele care vor aurul României ://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/exclusiv-legatura-lui-basescu-cu-baietii-destepti-ai-aurului-cetateanul-arpad-paszkany-paszkany-principalul-sponsor-oficial-al-pdl-si-conexiunile-lui-cu-firmele-care-vor-aurul-romaniei-67195.html ___________ BOGATUL OM DE AFACERI UNGUR,ARPAD PASKANY,ESTE AGENT AL AVO (SERVICIILE SECRETE UNGARE) PUTERNIC SUSTINUT DE GUVERNUL DE LA BUDAPESTA !! ://secretelesistemului.blogspot.com/2012/05/bogatul-om-de-afaceri-ungurarpad.html
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.