FOTBAL » LIGA 1 » STEAUA - GENCLERBIRLIGI, AZI, 21:45, ANTENA 1 / BERGODI VA JUCA DISEARĂ CU ECHIPA PE CARE O VA ALINIA ȘI CONTRA LUI UJPEST
Alte știri din fotbal
Dinamo a pierdut ultimul amical din Polonia în fața campioanei din Europa
5
S-a retras Sebastian Colțescu, arbitrul numărul 1 all-time în Superliga: „Libertatea și demnitatea nu trebuie pierdute niciodată în viață”
3
Ofertă neașteptată pentru titularul lui Dinamo: „Este apreciat”
1
Cum arată „puzzle-ul” Rapid fără piesele de bază » Vestea primită de Daniel Pancu despre absența lui Cristi Manea
0
Știri din fotbal internațional
Thomas Tuchel, salvat la Mondial de Kane și regula pe care a contestat-o, a dat declarația serii după meci: „M-am dus și l-am întrebat. A râs, eu nu glumeam”
0
Harry Kane i-a depășit recordul lui Pele la Campionatul Mondial
0
Panduru l-a făcut praf, după chinul Angliei cu RD Congo: „Din cauza ta era să se ajungă la o mare problemă!”
0
GOD SAVE HARRY KANE! Vârful lui Tuchel dă lovitura în ultimele minute din Anglia - RD Congo și își califică țara în optimi
12
Lifestyle
„Cea mai frumoasă fată din lume” s-a căsătorit la 25 de ani » Fiica fostului internațional s-a plâns în ziua nunții: „Au pătruns prin efracție”
0
FC Barcelona și-a prezentat noul echipament. „Inspirat de fațada noului stadion renovat”
0
Mihaela Evi, cea mai sexy antrenoare din România, a anunțat despărțirea după 6 ani: „Loviturile sub centură nu pot fi prevăzute”
7
Celebra fană-topmodel a ieșit în stradă, după calificare: „Asta e pentru toți germanii!”
3
246.750 lei, 15.000 dolari americani, 7.880 euro, 4.920 dolari canadieni, ...
Libertatea
Atentat cu bombă în Monaco. Amanta oligarhului ucrainean este femeia ...
Adevărul
Sfatul lui Titi Aur pentru șoferii prinși în mașină de furtună: „Trebuie să ...
GSP SPECIAL
Bilanț negru al potopului în București și Ilfov: 1.000 de copaci căzuți, ...
Libertatea
luptati STEAUA pt noi.incepeti azi meciul de prezentare cu o victorie contundenta.castigati pt noi campionatul care urmeaza.esti mereu in sufletul meu STEAUA BUCURESTI.FORTZA STEAUA.salutari din MADRID,SPANIA.
invata ba,limba romana
PREZENTARE DE ECHIPA MARE DIN ROM.HAI STEAUA
mai bun e surdu decat toti atacantii.daca ar fi fost in lot in retur eram campioni
mariusm "sper totusi sa-l vanda pe Banel macar asa stiu ca o sa-mi fie frica doar de adversari nu si de jukatorii proprii." asta asa e=))=))=))
B.Stancu e mai bun k Surdu in atac!!!
voi nu vedeti k pe siteul asta toti adunati nu sunteti kat stelisti sunt deia se scrie despre steaua
In fata Bibiskov-Stancu.Kapetanos doar rezerva ,Surdu la fel.
UNDE-S TRANSFERURILE BUNE PENTRU STEAUA CARE ACUM AR TREBUI SA CASTIGE TITLUL DUPA 4 ANI DE RUSINE ?. CUM POT DOMNIILE LOR SA-SI BATA JOC DE STEAUA - SIMBOLUL ROMANIEI -?.
adevarul este ca STEAUA are nevoie de 5 jucatori buni pe posturi cheie .1 fundas dreapta bun -concurenta ptr.golanski - expiratul balan este 0 barat .2 fundas stanga bun -batranul p.marin -ghetele in cui.-filip este 0 barat. mijlocas la inchidere bun nu avem -onicas fara experienta.ov.petre se reaccidenteaza prea usor si des.4 mijlocas stanga 5 coordonator de joc -dimitrov ar fi ideal -si inca un atacant pe piturca jr. bozovici -tyago- dimitrov - tanase -alex.piturca -STEAUA CASTIGA TITLUL-dar..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.