FOTBAL  »  Superliga  »  

10 transferuri confirmate in Europa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Ieri au fost confirmate nu mai putin de 10 transferuri de jucatori in cele mai importante campionate de fotbal ale Europei iar majoritatea au avut in prim plan jucatori care pana nu de mult faceau furori precum Jon Dahl Tomasson, Bolo Zenden, Jorge Andrade sau Djibril Cisse.

Liverpool a confirmat cedarile lui Craig Bellamy la West Ham United si a lui Djibril Cisse si Boudewijn Zenden la Olympique Marseille, atacantul francez revenind la Marseille echipa la care a fost imprumutat sezonul trecut si cu care a semnat un contract valabil pe urmatorii cinci ani.

Astfel, Liverpool a renuntat la trei jucatori cu experienta, Cisse, 91 de goluri in 197 de meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut si noua goluri in 33 de selectii la nationala Frantei, Bellamy, 94 de goluri in 279 de meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut si 13 goluri in 44 de selectii la nationala Tarii Galilor, si Zenden, 49 de goluri in 306 meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut si sapte goluri marcate in 54 de selectii la nationala Olandei.

Tot din Premier League au fost confirmate transferurile lui Mikel Alonso de la Real Sociedad la Bolton Wanderers, Matthew Connoly de la Arsenal la Colchester, si Diomansy Kamara de la West Bromwich la Fulham.

In Serie A, Genoa l-a luat pe Cesare Bovo de la Palermo. Bovo este un fundas central italian de 24 de ani care a marcat cinci goluri in 91 de meciuri jucate pentru Lecce, AS Roma, Parma, Palermo si Torino, si un gol in trei selectii la nationala olimpica a Italiei.

Villarreal l-a luat pe Jon Dahl Tomasson, un atacant danez cu 166 de goluri marcate pentru Koge, Heerenveen, Newcastle, Feyenoord, VFB Stuttgart si Villarreal, si 46 de goluri marcate pentru nationala daneza, de la VFB Stuttgart, Juventus Torino l-a luat pe Jorge Andrade, un fundas portughez cu 12 goluri marcate in 243 de meciuri pentru Estrela Amadora, FC Porto si La Coruna, si trei goluri in 50 de selectii la nationala Portugaliei, de la La Coruna, iar Almeria l-a luat pe Corona de la Real Zaragoza.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează