Alte știri din fotbal
Sute de oameni au venit la antrenamentul lui Gică Hagi » Doi „tricolori” nu s-au putut pregăti
0
Negocieri în toi pentru transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali a refuzat prima ofertă: „Să îmi dea 4,5 milioane”
0
Farul - Chindia, finală pentru „supraviețuirea” în Superliga » Rezultat-șoc: oaspeții deschid scorul
9
Ianis Hagi, în cantonamentul României, despre colaborarea cu tatăl lui: „E clar că am un avantaj”
0
Știri din fotbal internațional
Nebunie și la Paris! Jucătorii lui PSG au sărbătorit în stradă triumful din Liga Campionilor
0
La o zi după demiterea lui Slot, Liverpool a anunțat despărțirea de un titular
0
Amical internațional întrerupt în minutul 87 » Dintr-o dată nu s-a mai văzut nimic nici la TV
0
UEFA a ales cel mai bun prim 11 al sezonului în Champions League și a desemnat vedeta
0
Lifestyle
Atunci și acum » Incredibila transformare a Soranei Cîrstea! Cum arăta în 2009, când uimea prima dată Parisul la doar 19 ani
2
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
4
Apariție incendiară a prezentatoarei de la Insula Iubirii, la scurt timp după despărțirea de căpitanul din Premier League
6
Sosia lui Kim Kardashian vine la marele meci și le va face galerie roș-albilor
4
Stațiunea balneară unde cazarea costă doar 10 euro pe noapte și o vilă ...
Libertatea
„A zis «mami» și a căzut secerat”. Declarația sfâșietoare a tatălui care ...
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Marius Daniel Popescu: „Cunosc foarte bine toate fațetele lumii literare ...
Libertatea
rezele=c*a*c*arezele (mi s-a cenzurat) La scorul de 1-1 si cu un om in plus pe teren, Otelul a ratat un penalty! La scorul de 2-1 pentru Bistrita, Otelul a trimis mingea in bara prin Ibeh, desi trebuia ca moldovenii sa trimita mingea in afara terenului, avand in vedere ca un jucator bistritean era intins pe gazon. N-au facut-o si a iesit acea imensa ocazie prin min. 80. In minutele de prelungiri Salagean a trimis in bara portii lui Albut. A fost clar calculata sa dea in bara in ultimele min.
Rectific: acest meci s-a jucat doar pe teren! Eu sunt un pustan ti.gan cordit si nespalat! V-ati dat seama ca sunt sudist! Va cer milioane de scuze!! Daca e sa merite retrogradarea careva, atunci aia e fc s.tana, pardon stiaua! Dupa "confesiunile" stapanului nostru George Becali cum ca a "aranjat" el cu domnu' Puiu de la Onesti sa iasa bine pentru z.diaua in 2000, cel ce ne bani de deplasari ar trebui sa intre in parnaie, iar ca.ca.rezele mele ar trebui retrogradate!
Subscriu... si multa m(uie tuturor care ne contesta... muriti de ciuda fraierilor!!!
Pt. dumy23 Inainte sa-ti dai cu parerea cred ca ar trebui sa te uiti la meci! In alta ordine de idei, nici Gloria si nici Otelul nu sunt in masura sa cumpere/vanda meciuri, din lipsa banilor pe de o parte, situatia din clasament pe de alta parte. Cred ca ar trebui sa te intereseze mai degraba situatia echipei tale! Gloria nu o sa retrogradeze in curand si o sa v-o mai traga (era sa uit ca nu sunteti capre, ci oi)!
au pus-o baietii de un blat frumos. am prins o cota buna la pariuri,2.40, si nici macar nu am avut emotii la 0-1. se salveaza gloria mai ales ca pe langa blatula a aterizat si halagian.
Meci previzibil. Miroase a blat de tort. Speer sa retrogradeze Bistrita. Ne-am saturat. Otelul ciudat cum de la 1-0 au jucat atat de slab.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.