FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / MONDEN

100.000 de euro a costat nunta lui Claudiu Niculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2007 00:00

El, fotbalist de succes la Dinamo, considerat unul dintre cei mai sexy sportivi din Romania. Ea, o vedeta de televiziune, apreciata pentru prezenta sa si pentru faptul ca, in ultimii doi ani, i-a marcat pozitiv cariera iubitului. Claudiu Niculescu si Diana Munteanu se cunosc din 2004. Miercuri si-au unit destinele la Primaria sectorului 1. Azi, cei doi proaspat casatoriti vor sarbatori ziua de nastere a atacantului, care implineste 31 de ani, Diana fiind mai tinara cu 3 ani. Miine, va fi nunta mare la Palatul Snagov, in compania a 300 de invitati, eveniment precedat de cununia religioasa la o biserica din centrul Capitalei.

Nasi sint Cristi si Mihaela Borcea. Potrivit unor surse apropiate dinamovistilor, nunta va costa peste 100.000 de euro! Invitati, nume celebre din fotbal si din showbiz. Diana si-a achizitionat rochia de mireasa de la renumita casa Pronovias. A costat in jur de 5.000 de euro. Nici golgeterul Ligii 1 n-a ramas mai prejos. Va purta un costum elegant semnat Carlo Pignatelli. Cumparat de la Roma, a costat 4.000 de euro. Casa Pignatelli a creat costume si pentru starurile italiene Luca Toni si Stefano Fiore.


Proces incheiat
Miercuri s-a cununat civil cu Diana, duminica urmeaza cununia religioasa, iar intre ele a incheiat procesul intentat de fosta sa sotie, Lidia. Claudiu Niculescu are o saptamina intensa! Ieri dimineata a venit printre primii la vizita medicala, a incheiat rapid, s-a schimbat la hotelul "Sport" in costum, pentru ca apoi sa mearga la Judecatoria sectorului 2. Lucrurile au fost reglate calm, intrucit Claudiu si Lidia au oficializat o intelegere de aproape doua luni: fotbalistul va plati fostei sotii o pensie lunara de 2.300 de euro pentru cei doi copii, Alex si Rebecca. Precedenta renta era de 2.000 de euro pe luna. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează