Alte știri din fotbal
Promovare istorică! Vor juca pentru prima dată în Liga 2
0
Daniel Pancu anunță venirea iminentă la Rapid » Ieșire dizgrațioasă la miezul nopții: „«Domnul Rahat» m-a sunat. O să am impresia că ajung la Real Madrid”
0
Campionul cu Universitatea Craiova și-a anunțat plecarea: „O comunitate minunată, o voi purta mereu în suflet”
0
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Știri din fotbal internațional
Hansi Flick, supărat pe jucătorii săi: „Campionii trebuie să fie mereu campioni”
0
Andrei Vlad a retrogradat și a rămas fără echipă
0
Fostul jucător al Craiovei, dorit de echipa lui Alexandru Mitriță
0
Cristi Chivu și-a anunțat planul pentru vara care bate la ușă: „Mondialul 2026?! Asta e prioritatea mea”
0
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cea mai dură reacție după Palme d’Or-ul câștigat de Cristian Mungiu: Cannes ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Un bloc în construcție s-a prăbușit în miezul nopții. 19 oameni sunt dați ...
Libertatea
steaua1986forever..un mesaj pt tine..daca Rapid nare sanse la titlu..Tu crezi ca va lua Steaua titlul?noh..un sfat:),viseaza in continuare;)
Cat timp la RAPID vor fi jucatori care refuza un penalty, spunand sincer ca a alunecat, sau care refuza un contract mai bun, pentru a juca la RAPID, nu cred ca acestia sunt in stare sa "tranteasca" meciuri. In alta ordine de idei, hai baieti, da-ti tot sa-mi, si sa va, faceti o bucurie la vara : luati al IV-lea titlu ! BAFTA.
Este Copos ala un mare avar dar nici nu cred ca poate tranti un meci pt suma asta. Atata timp cat inca are sanse la titlu nu va tranti niciun meci. Nu e prost sa dea cu piciorul la posibilitatea de a castiga cateva milioane din Ch.League pentru 100.000 euro/luna. Daca nu va mai avea sanse la titlu....il cred in stare. Sau poate el stie deja ca nu are sanse?
si eu am aceeasi teama, sa nu tranteasca meciurile...
Tare mi-e teama ca echipa va trebui sa trinteasca cite un meci pe luna pentru suma aia...sincer sa fiu ,nu vad nimic bun in aceast contract de sponsorizare cu o firma de pariuri.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.