FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

11 personaje din fotbalul românesc caracterizate de Dumitru Dragomir! Îi laudă pe Becali și Borcea, dar îl desființează pe Mititelu

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 11:57

A ieșit din fotbal în urmă cu patru ani, după ce-a pierdut șefia Ligii Profesioniste. Dragomir, 71 de ani, face acum recenzia fotbalului românesc: "A fost revitalizat de Hagi! Dacă Hagi nu era, se alegea praful până acum.

Nu știu dacă eram sub Malta, dar aveam șanse mari". Fostul președinte al LPF a acceptat provocarea de a-i caracteriza pe unii dintre patronii și conducătorii din fotbalul românesc din perioada în care el era preşedintele LPF, într-o emisiune la Telekom Sport.

... despre Dumitru Sechelariu: "Avea o inimă mare, un om care și-a băgat toți banii lui în fotbal. Când a murit, a murit sărac... Dumnezeu să-l odihnească!"

... Jean Pădureanu: "Un lord în adevăratul sens al cuvântului. Lord românesc, nu englezesc. Era de o corectitudine nemaiîntâlnită pe pământul ăsta"

... Marian Iancu: "Unul dintre cei mai inteligenți oameni din fotbal pe care i-am cunoscut. Dacă stăteai de vorbă cu el, credeai că e profesor universitar, doctor"

... Gheorghe Ștefan: "Un tip de o inteligență rară. Făcea el pe fraierul, pe prostul, dar era feroce în negocieri, în jocuri, în absolut tot! Mi-a făcut mult, mult rău"

... Ioan Niculae: "Ăsta e un titan! E deasupra tuturor la averea pe care a făcut-o. Nu prea a băgat bani mulți în fotbal, dar e negustor de meserie. Știe cu ce se mănâncă comerțul"

... Gigi Becali: "Nu-mi place cum conduce clubul, dar o face eficient. În plus de asta, nu vedeți că face bani din orice? Cred că i-au pus ăia ceva în scăldătoare când era mic, de are norocul ăsta"

... Cristi Borcea: "Cel mai tare conducător! Conducător, nu patron! Asculți-mă că a fost cel mai tare conducător din fotbalul românesc!"

... Adrian Porumboiu: "Un tip foarte inteligent, numai că are o doză de răutate, n-ai ce să-i faci ca să scape de ea. Stă lângă tine și îți ia capul râzând"

Răspunsul lui Porumboiu pentru GSP: "Mitică vorbește prostii. Spune cu seninătate despre răutatea mea. Sunt chiar mirat de ceea ce poate să debiteze. Eu m-am purtat ca un domn, chiar ca un prieten cu el, dar ce era să-i fac, să-l pup pe frunte pe el și pe ceilalți care m-au executat și m-au deposedat de două titluri de campion?"

... Arpad Paszkany: "Foarte deștept ăsta. L-am cunoscut foarte bine. E foarte deștept și cu relații fenomenale la cel mai înalt nivel"

... George Copos: "Ăsta e o șulfă ce n-ați pomenit în viața voastră! Cred că ăsta e cel mai șmecher dintre toți"

... Adrian Mititelu: "Zero tăiat!". 

10 alegeri ale lui Mitică
- Dobrin sau Balaci: Dobrin
- Lăcătuș sau Dumitrache: Lăcătuș
- Boloni sau T. Stoica: Boloni
- Adi Ilie sau Mutu: Mutu
- Dinu sau Popescu: amândoi
- Crăciunescu sau Porumboiu: Crăciunescu
- Kovacs, Lucescu sau Iordănescu: Lucescu
- Alecsandrescu sau Ianul: Alecsandrescu numărul 1
- Gigi sau Giovanni Becali: amândoi
- Craiova '83 sau Steaua '86: Steaua '86

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1589922691114725
Dan Spiridon  •  19 Ianuarie 2018, 14:58

Domnilor de la C.F.R ați uitat ce japcă le-ați făcut celor de la Vaslui.....cu acordul tacit al Federației.Adailton,Sânmãrtean,Wesley,Milanov doar câțiva care nu ar avea nici azi concurență pe posturile lor..în campionatul intern..Sau pardon ce ati făcut domnilor din Federație Craiovei este de neiertat...

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Ianuarie 2018, 19:08

Cineva intreaba "ce a fost Mutu pentru fotbalul romanesc"?Admitand ca mai exista vreun fotbal romanesc; In fotbalul international, Mutu a fost "un grande",dupa expresia antrenorilor italieni! La noi,Mutu nu a fost nimic-daca nu a fost in echipa unui anume "investitor"!

343852939374610
Florin Craiova  •  18 Ianuarie 2018, 18:17

jean padureanu-de o corectitudine rar intalnita????????-seful cooperativei din divizia a? seful prostituatei diviziei a gloria bistrita??? ***... si cel care a scris articolul se poate duce si el....Craiova 83-cea mai buna echipa de club romaneasca EVER!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează