Alte știri din fotbal
Marius Baciu și-a ieșit din fire când a văzut ce îl așteaptă în afara stadionului: „Nu-mi închiriez nicio licență! Hai să jucați voi!”
0
Adrian Mihalcea, ferm după ce a bătut-o pe FCSB: „Nu accept! Sunt de la țară, din topor”
0
Marius Baciu s-a luat de fotbaliștii FCSB-ului: „Îmi venea să plâng! Nu s-au respectat deloc indicațiile” + Clientul avut: „Nu e ce ne dorim”
1
Panduru nu și-a menajat fostul coleg de platou: „Nicio combinație, nicio schemă. FCSB, de liga a doua”
0
Știri din fotbal internațional
Notele lui Cristi Chivu și ce scriu italienii după succesul cu Cagliari: „Greu de descris”
0
Calhanoglu, eroul lui Cristi Chivu în Sardinia! Inter, punctaj maxim în Serie A
0
Mirel Rădoi, pe picior de plecare de la Gaziantep: „Cei din club cunosc situația”
5
50 de milioane de lire sterline pentru atacantul din Premier League
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Donald Trump preia controlul tranziției din Venezuela. Miza economică ...
Libertatea
Turist cazat la un hotel de cinci stele, revoltat după ce i s-a cerut să ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Cel mai mare vulcan din Germania ar putea erupe din nou. Sute de ...
Libertatea
TOATA ROMANIA E CU OTELUL....!!!!!!! NE-AM SATURAT DE MIZERIILE LUI IANCU !!!!!!!
cine naiba ar da 2 milioane pe alexa :)))
wtf? scrie Craiova sau Branesti pe noi? sau crezi ca arbitrii o sa v-o bage in plasa cu noi ?! o sa bagati autobaza in speranta unui egal, dar eu imi tai ceva daca Otelu bate la Astra; nu aveti cum, pt. ca Vasluiul care are multi atacanti buni, au reusit doar un gol acolo, ce sa faca Otelu cu expiratu de Paraschiv? O sa-i rupa betele Alexa!
otelul merita sa castige, IANCU,UMFLATUL ACELA ROM care apare l;a tv si denunta pe toata lumea nu MERITA , romul nu plateste jucatorii ,in schimb apare la tv si se comporta ca un cinstit ,el un hot si un baltist vorbeste sper sa nu castige nimic
si daca bate Fulgerul si ia campionatul ia sa vezi ce lipsita de valoare e toata analiza asta a ta.
Otelul 2-1 Poli ! FORZA OTELUL !!!
nu inteleg de ce toata lumea critica otelul galati,e adevarat ca in ultimele 3,4 etape arbitrii au gresit in favoarea nostra, insa echipa asta a muncit foarte mul in acest sezon si drept dovada au fos pe primul loc inca din primele etape,si fara ajutorul arbitrilor.la fel de adevarat e ca nici nu au mai practicat un joc spectaculos insa presiunea si.a spus cuvantul.cu exceptia brasovului care in cateva etape chiar a jucat fotbal nici o echipa nu joaca absolut nimic
otelul are prima sansa tine numai de ei daca svor sa fie campioni atunci sa bata timisoara sa stiti ca pt galati si locul 2 e o performanta forza otelul
sa vedeti ce cote de transfer vor avea jucatorii otelului dupa ce vor cistiga campionatul. FORZA OTELUL.
ar trebuii sa scada cota arbitrilor nu sa creasca cota celor de la otelul pt ca arbitrii iau facut putin celebri nu valoare jucatorilor !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.