Alte știri din fotbal
Cine conduce clasamentul spectatorilor în Superligă: aproape de o performanță cu care se lăuda doar FCSB!
0
Fostul campion cu FCSB se RETRAGE din cariera de fotbalist! A îmbrăcat de 30 de ori tricoul naționalei + și-a ales deja viitorul job
0
Rapid, comunicat oficial cu privire la Constantin Gâlcă
4
Se pregătește să revină la Rapid: „A făcut meciuri extraordinare. Va juca”
0
Știri din fotbal internațional
UEFA a explicat cele mai controversate decizii de arbitraj luate marți seară în Liga Campionilor
0
Legenda lui Inter se înclină în fața lui Chivu: „Mereu am avut încredere în el. E un lider care-și urmează drumul”
0
În cărți să o preia pe Bournemouth, după despărțirea de Iraola
0
Van Dijk spune că Liverpool a meritat să fie eliminată de PSG
0
Lifestyle
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
5
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Peter Magyar vrea să desființeze televiziunea de stat din Ungaria: ...
Libertatea
Imagini virale cu un robot umanoid care alungă mistreți pe o stradă din ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Hackerii Moscovei au spart zeci de conturi ale Forțelor Aeriene Române, ...
Libertatea
TOATA ROMANIA E CU OTELUL....!!!!!!! NE-AM SATURAT DE MIZERIILE LUI IANCU !!!!!!!
cine naiba ar da 2 milioane pe alexa :)))
wtf? scrie Craiova sau Branesti pe noi? sau crezi ca arbitrii o sa v-o bage in plasa cu noi ?! o sa bagati autobaza in speranta unui egal, dar eu imi tai ceva daca Otelu bate la Astra; nu aveti cum, pt. ca Vasluiul care are multi atacanti buni, au reusit doar un gol acolo, ce sa faca Otelu cu expiratu de Paraschiv? O sa-i rupa betele Alexa!
otelul merita sa castige, IANCU,UMFLATUL ACELA ROM care apare l;a tv si denunta pe toata lumea nu MERITA , romul nu plateste jucatorii ,in schimb apare la tv si se comporta ca un cinstit ,el un hot si un baltist vorbeste sper sa nu castige nimic
si daca bate Fulgerul si ia campionatul ia sa vezi ce lipsita de valoare e toata analiza asta a ta.
Otelul 2-1 Poli ! FORZA OTELUL !!!
nu inteleg de ce toata lumea critica otelul galati,e adevarat ca in ultimele 3,4 etape arbitrii au gresit in favoarea nostra, insa echipa asta a muncit foarte mul in acest sezon si drept dovada au fos pe primul loc inca din primele etape,si fara ajutorul arbitrilor.la fel de adevarat e ca nici nu au mai practicat un joc spectaculos insa presiunea si.a spus cuvantul.cu exceptia brasovului care in cateva etape chiar a jucat fotbal nici o echipa nu joaca absolut nimic
otelul are prima sansa tine numai de ei daca svor sa fie campioni atunci sa bata timisoara sa stiti ca pt galati si locul 2 e o performanta forza otelul
sa vedeti ce cote de transfer vor avea jucatorii otelului dupa ce vor cistiga campionatul. FORZA OTELUL.
ar trebuii sa scada cota arbitrilor nu sa creasca cota celor de la otelul pt ca arbitrii iau facut putin celebri nu valoare jucatorilor !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.