Alte știri din fotbal
Mihai Stoica are mare încredere în el: „Știți ce mi-a plăcut enorm?”
0
Rapid - Petrolul: Grameni, aproape de un nou gol superb » Toate informațiile de la reporterii GSP
4
Adel Bettaieb a reușit golul campionatului » Execuție în stilul lui Marco Van Basten în finala Euro 1988
0
Kevin Ciubotaru a explicat de ce a căzut transferul la FCSB: „Acum nu mă interesează”
1
Știri din fotbal internațional
Primul transfer din vară al lui Chivu » Ce sumă va trebui să achite Inter pentru fiul fostului coleg al antrenorului!
0
Mikel Arteta a anunțat o absență de marcă la Arsenal: „Este out câteva luni”
0
Ce spune fanul interist arestat care a aruncat petarda: „Nu m-am gândit la consecințe!”
0
Atacantul lui Sporting a rămas mască după accidentarea teribilă suferită de Antoine Baroan: „M-a lăsat devastat”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Lucrările ilegale ordonate de Negoiță: „Bă, șefule, sunt anumite lucruri pe ...
Libertatea
Individul misterios care știa tot ce mișcă și se vorbește în România. ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Doi înalți oficiali implicați într-o relație extraconjugală au demisionat ...
Libertatea
TOATA ROMANIA E CU OTELUL....!!!!!!! NE-AM SATURAT DE MIZERIILE LUI IANCU !!!!!!!
cine naiba ar da 2 milioane pe alexa :)))
wtf? scrie Craiova sau Branesti pe noi? sau crezi ca arbitrii o sa v-o bage in plasa cu noi ?! o sa bagati autobaza in speranta unui egal, dar eu imi tai ceva daca Otelu bate la Astra; nu aveti cum, pt. ca Vasluiul care are multi atacanti buni, au reusit doar un gol acolo, ce sa faca Otelu cu expiratu de Paraschiv? O sa-i rupa betele Alexa!
otelul merita sa castige, IANCU,UMFLATUL ACELA ROM care apare l;a tv si denunta pe toata lumea nu MERITA , romul nu plateste jucatorii ,in schimb apare la tv si se comporta ca un cinstit ,el un hot si un baltist vorbeste sper sa nu castige nimic
si daca bate Fulgerul si ia campionatul ia sa vezi ce lipsita de valoare e toata analiza asta a ta.
Otelul 2-1 Poli ! FORZA OTELUL !!!
nu inteleg de ce toata lumea critica otelul galati,e adevarat ca in ultimele 3,4 etape arbitrii au gresit in favoarea nostra, insa echipa asta a muncit foarte mul in acest sezon si drept dovada au fos pe primul loc inca din primele etape,si fara ajutorul arbitrilor.la fel de adevarat e ca nici nu au mai practicat un joc spectaculos insa presiunea si.a spus cuvantul.cu exceptia brasovului care in cateva etape chiar a jucat fotbal nici o echipa nu joaca absolut nimic
otelul are prima sansa tine numai de ei daca svor sa fie campioni atunci sa bata timisoara sa stiti ca pt galati si locul 2 e o performanta forza otelul
sa vedeti ce cote de transfer vor avea jucatorii otelului dupa ce vor cistiga campionatul. FORZA OTELUL.
ar trebuii sa scada cota arbitrilor nu sa creasca cota celor de la otelul pt ca arbitrii iau facut putin celebri nu valoare jucatorilor !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.