Comentarii (27)
calinescu_
calinescu_  •  12 Mai 2011, 17:48

TOATA ROMANIA E CU OTELUL....!!!!!!! NE-AM SATURAT DE MIZERIILE LUI IANCU !!!!!!!

john85
john85  •  12 Mai 2011, 17:36

cine naiba ar da 2 milioane pe alexa :)))

agresatcuidunic
agresatcuidunic  •  12 Mai 2011, 17:17
Postat de bendootelul pe 12 Mai 2011, 15:35

Otelul 2-1 Poli ! FORZA OTELUL !!!

wtf? scrie Craiova sau Branesti pe noi? sau crezi ca arbitrii o sa v-o bage in plasa cu noi ?! o sa bagati autobaza in speranta unui egal, dar eu imi tai ceva daca Otelu bate la Astra; nu aveti cum, pt. ca Vasluiul care are multi atacanti buni, au reusit doar un gol acolo, ce sa faca Otelu cu expiratu de Paraschiv? O sa-i rupa betele Alexa!

aldo_m
aldo_m  •  12 Mai 2011, 16:27

otelul merita sa castige, IANCU,UMFLATUL ACELA ROM care apare l;a tv si denunta pe toata lumea nu MERITA , romul nu plateste jucatorii ,in schimb apare la tv si se comporta ca un cinstit ,el un hot si un baltist vorbeste sper sa nu castige nimic

bdgeorge
bdgeorge  •  12 Mai 2011, 15:42

si daca bate Fulgerul si ia campionatul ia sa vezi ce lipsita de valoare e toata analiza asta a ta.

bendootelul
bendootelul  •  12 Mai 2011, 15:35

Otelul 2-1 Poli ! FORZA OTELUL !!!

cata84gl
cata84gl  •  12 Mai 2011, 14:21

nu inteleg de ce toata lumea critica otelul galati,e adevarat ca in ultimele 3,4 etape arbitrii au gresit in favoarea nostra, insa echipa asta a muncit foarte mul in acest sezon si drept dovada au fos pe primul loc inca din primele etape,si fara ajutorul arbitrilor.la fel de adevarat e ca nici nu au mai practicat un joc spectaculos insa presiunea si.a spus cuvantul.cu exceptia brasovului care in cateva etape chiar a jucat fotbal nici o echipa nu joaca absolut nimic

chakas
chakas  •  12 Mai 2011, 14:07

otelul are prima sansa tine numai de ei daca svor sa fie campioni atunci sa bata timisoara sa stiti ca pt galati si locul 2 e o performanta forza otelul

dancrisan
dancrisan  •  12 Mai 2011, 13:29

sa vedeti ce cote de transfer vor avea jucatorii otelului dupa ce vor cistiga campionatul. FORZA OTELUL.

ucadiga
ucadiga  •  12 Mai 2011, 13:20

ar trebuii sa scada cota arbitrilor nu sa creasca cota celor de la otelul pt ca arbitrii iau facut putin celebri nu valoare jucatorilor !

• 1
  • 2
  • 3
Comentează