Alte știri din fotbal
Noul stadion Dinamo are un traseu diferit față de o construcție obișnuită! GSP a aflat ce urmează: imagini la zi de pe șantier
2
Președintele de la Csikszereda, cu talpa sus: „La LPF e ca un film cu mafioți” + Probleme după alegerile din Ungaria
0
Antrenorul din Superliga care nu vrea să audă de FCSB: „Nu m-aș simți confortabil acolo”
0
Oțelul Galați și-a anunțat antrenorul pentru sezonul următor
1
Știri din fotbal internațional
Jucătorii vor să dea clubul în judecată » Bonsul XXL ratat din cauza „spionajului” adversarelor
0
Omul finalelor: Emiliano Martinez are un palmares uluitor!
0
Ionuț Radu, „Colosul din București” » Pentru ce titlu se bate internaționalul român
0
Cum vrea să îl învingă pe Florentino Perez: Jurgen Klopp și Erling Haaland la Real Madrid
0
Lifestyle
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
1
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
11
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
1
Reprezentanții firmei care a făcut revizia susțin că liftul din Palatul CFR ...
Libertatea
ANAF schimbă regulile pentru recalcularea CASS. Cine sunt românii care vor ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Podul de la Ungheni, care leagă România și Republica Moldova, a ajuns la ...
Libertatea
gionimitici49: Hai bagati unghia pe gat sa canti la tambal de oftica =))))))))))))))))))))))))))
Era doar o idee ! Intre timp l-am decorat cu multe obiecte f. vechi dar am acolo un beamer si un mic bar privat !
Ba, micinosule, nu te laudai tu ca o sa pui in BAR insemne cu Steaua ? Iar eu ti-am zis ca poate trec pe acolo suporterii rapidisti si iti vandalizeaza barul? De ce nu ai negat atunci? Trebuia sa zici ca nu bar, ci fan club !
Cica Savulescu este multumit ca nu mai investeste in fotbal.....dar cand a investit?:))
Ești dus ? Spuneam că aș putea să deschid un fan club Steaua in salonul de acasă pt vizionat meciuri si da , cu băutură dar nu am spus că am deschis bar !!! Oricum nu sunt tot timpul acasă ca să mă ocup de el .
ai uitat? se spune ca mincinosul trebuie sa aibe o memorie buna ! :))))
M-am lăudat eu că am deschis bar ??
Dacă nu are bani suficienți , mai bine stătea in banca lui !
Banatene, pentru tine "e grele", sa zicem ca nu ai vanzare la barul pe care te lauzi ca l-ai deschis, ce faci, maresti salariul barmanului ? :)))
pai cat merita jucatorii aia sa le dea dupa mintea ta,ei trebuie sa fie platiti in functie de randament ,daca nu dai randament castigi putin si daca dai castigi mult, asta este economia de piata daca nu stiai inca...punete tu in locul lui negoita sa platesti ca nebunul si sa mergi numai pe pierdere,pai in ritmul asta in cateva luni ajungi la faliment
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.