FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

13 e ultimul » Rapid a încheiat campania de achiziţii o dată cu transferul lui Bilaşco

Bilașco va încasa la Rapid 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și bonusurile de gol
Bilașco va încasa la Rapid 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și bonusurile de gol

Articol de , - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 20:21

Rapid a încheiat campania de achiziţii aseară, după ce Bilaşco a semnat un contract pe 6 luni cu drept de prelungire pe încă un sezon şi jumătate.

George Copos anunţă că giuleştenii se îndreaptă spre faliment, însă în această vară, în Grant au ajuns 13 fotbalişti, alb-vişiniii avînd cea mai consistentă campanie de achiziţii din 2008 şi pînă în prezent!

După ce a adus 12 nume noi sub comanda lui Sabău, nemulţumit de randamentul ofensivei din ultima perioadă, mai exact de la accidentarea lui Pancu, finanţatorul Rapidului a mai găsit resurse financiare pentru încă un transfer şi l-a legitimat pe Marius Bilaşco (31 de ani).

Aseară, după antrenament, cei doi s-au întîlnit şi au parafat actele. "E un băiat extraordinar, un caracter deosebit şi un bărbat adevărat, aşa cum sînt toţi ardelenii! Am mare încredere în Bilaşco", a spus Copos. Atacantul speră ca o dată cu întoarcerea în Liga 1 să revină şi în atenţia selecţionerului.

7 atacanţi are în lot Rapid: Ilijoski, Figueiredo, Pancu, Bilaşco, Surdu, Goga şi Ciolacu. Pe acest post mai pot evolua Teixeira şi Herea

11 martie 2012 e data ultimului meci oficial disputat de Bilaşco

Inbox
- Preşedintele executiv Constantin Zotta consideră că Rapidul nu poate avea pretenţii la titlu: "Pînă cînd nu vom disputa meciurile de pe teren propriu pe un stadion modern, aşa cum e cel de la Ploieşti, nu putem spera la locul 1".
- După ce l-a înjurat pe Sabău, la meciul cu Petrolul (0-0), Ilijoski va fi amendat cu 10 la sută din salariu şi va fi trimis să evolueze pentru echipa a doua, formaţie din Liga a 3-a.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
spivak
spivak  •  21 August 2012, 10:44

Rapidul lui Utecilă = FC Braşov II + Steaua III. Mulţumiiiim!

dansulnorilor
dansulnorilor  •  21 August 2012, 10:36
Postat de jalemare pe 21 August 2012, 09:06

l-a adus pentru ca e foarte bun in rolul de pivot. va juca pentru Goga. nu fiti rautaciosi, aveti putina rabdare. la Urziceni recupera, devia sau intorcea spre al doilea varf sau mijlocasi toate mingiile lungi. ca nu au stiut aia de la steaua ce sa faca cu el e altceva. Dan Petrescu spunea ca e cel mai bun varf impins din Romania. dar poate Dan Petrescu nu e antrenor...

Bilasco e un atacant de clasa pentru liga noastra. Acum mai conteaza si antrenorul sa stie sa il foloseasca. Si eu cred ca un cuplu de atac Bilasco-Goga va face treaba buna. Om vedea ce se mai intampla. FORZA RAPID!!!!

alexovy
alexovy  •  21 August 2012, 10:28

De ce sa mai invete copiii in tara asta daca vad ca se poate la gsp doar cu 4 clase. Tipic gsp, direct din titlu. Bravo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează