Alte știri din fotbal
Farul - FCSB, Stoican debutează împotriva lui Rădoi » Echipele probabile
0
FC Botoșani - Metaloglobus, în play-out-ul Superligii » Echipe probabile
0
Suporterii olteni au ajuns pe mâna Poliției: „A fost întocmit dosar penal” » Care este motivul
0
Victor Angelescu, scandalizat de evenimentele de la Craiova: „Să fie aplicate pe măsura faptelor!”
0
Știri din fotbal internațional
Vieira a indicat greșeala comisă de Mikel Arteta în derby-ul de titlu cu Manchester City: „Am fost dezamăgit”
0
Cele 7 echipe calificate deja în grupa următoarei ediții de Liga Campionilor: 2 români sunt pe listă
0
Deviza cu care Vincent Kompany a câștigat campionatul » Povestea tricourilor de titlu
0
Stadionul „ascuns” în munți a devenit destinație turistică
1
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Judecătoare de la Tribunalul București bănuită că a folosit inteligența ...
Libertatea
Misterul originii moților din Munții Apuseni. Urmași ai dacilor, romanilor ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Sorin Grindeanu se bazează pe discuții cu Nicușor Dan, după ce-i va retrage ...
Libertatea
o mica intrebare: de unde stim noi ca dialogul memelushului cu omul este real? MANIPULARE!
Nu e normal ca sa platesti un abonament doar pentru ati permite sa injuri pe cine vrei.Dar tocmai normala nu e nici situatia economica de la noi.Oamenii parca vin la stadion doar pentru a-si elibera din frustrari pe spatele echipei adverse,iar daca jocul echipei favorite nu-i ajuta frustarile devin mai mari si se rasfrang asupra echipei lor. Ca dezastrul sa fie desavarsit nu trebuie decat sa ai un patron ca gigi
MM trebuia sa cheme jandarmii si sa il evacueze din stadion si pe deasupra trebuia sa il dea in judecata pt prejudicii aduse imaginii si pt injurii
ai plecat de la noi si s-a ales praful ne-au invadat rude mache'doni si alti priceputi:( oare nimic nu te-ar face sa te intorci??? gigi era asa si cand erai tu dar erau rezultate si era mai calm oare nu poti sa il potolesti si sa te intorci nimeni nu ne mai apara NE E DOR DE TINE MM
Ziua aceea este 14 aprilie si nu 14 mai. A fost un gest care trebui inteles ,multi ar fi procedat la fel mai ales cu specimenele de pe stadioanele din Romania. Un lucru mi-a atras atentia cel mai mult : "Plus ca injur pe cine vreau, am dat 1 milion pe abonament." Asa ceva e prea de tot,tu vii pe stadion sa injuri ? Pai mai bine stai acasa,de aia s-a ajuns la scandaluri dintre suporteri si patroni,pentru ca multi vin sa injure nu sa sustina echipa,le pasa doar de batai si
mm e un adevarat manager
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.