Comentarii (26)
 •  12 August 2008, 16:16

Forza Steagu...haideti fratilor la meci,lasati discutiile din fata monitorului...echipa are nevoie de sprijinul suporterilor din tribuna,Razvan Lucescu trebuie sustinut,echipa nu joaca rau,dar mai trebuie si putina sansa...sa sarbatorim sambata pe stadion a doua victorie a sezonului!

•  12 August 2008, 16:08

Nu inteleg ce rationament au cei care fixeaza preturile.Pai la meciu cu Unirea Urziceni care a terminat pe 4 anu trecut a fost 10 lei,iar la meciu asta cu Pandurii care erau sa retrogradeze e 15 lei.De mers oricum nu merg pt ca lucrez,dar avand in vedere si cum joaca echipa cred ca e cam mult,parerea mea.

•  12 August 2008, 16:07

exagerat..echipa nu joaca nimic si ei au preturile cele mai mari din liga 1..bataie de joc...

•  12 August 2008, 16:06

si dupa meciul asta o sa apara dinu gheorghe la tv ca sa spuna ca brasovenii nu merita ekipa asta.. sa le fie rusine.. intai sa joace fotbal si dupa aia banii ..

•  12 August 2008, 16:02

De unde au mai scos astia de la gsp poza aia cu coada de la casa de bilete? Ca de la Brasov sigur nu e...Si nici de anul asta nu cred sa fie. Oamenii sunt imbracati cu haine de iarna..Vai mama voastra gesepistilor. O stire dintr-o parte, o poza din alta..si uite un articol nou.

•  12 August 2008, 15:42

dupa parerea mea dupa ce inceput de sezon a avut biletele sunt mult prea scumpe

• 1
  • 2
  • 3
Comentează