FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE » 50 suporteri din Peluza Sud s-au conformat - au venit la costum şi stau la fotolii :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Fanii din Peluza Sud au lipit două bannere pe geamul din sectorul de lux pe care sînt inscripţionate mesajele: "Vinde" şi "Pleacă".

Disputa dintre o parte a suporterilor Stelei şi Gigi Becali atinge cote nebănuite şi amuzante. Fanii interzişi au primit gratuit tichete la fotolii, într-un sector special amenajat.

Iritaţi la culme, aceştia nici n-au vrut să audă de găselniţa şefilor din Ghencea. Totuşi, cu cinci minute înainte de startul partidei, mai bine de 50 suporteri din Peluza Sud şi-au făcut apariţia în zona fotoliilor, cei mai mulţi dintre aceştia fiind îmbrăcaţi la costum.

Prin această mişcare, conducerea caută să evite protestele anti-Becali pe stadion. Zona fotoliilor este amplasată deasupra lojelor, este închisă cu geam nerabatabil şi conţine 733 de locuri, toate pe fotolii tapiţate cu pluş. Este zona de lux a tribunei VIP, unde au abonamente şi vin, de regulă, directori de bănci, de firme auto sau personalităţile politice şi mondene ale ţării.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  23 Martie 2010, 11:33

Pai adevarul este ca toti suporterii stelisti ar trebui sa aiba locuri ca la fotolii...totusi nu inteleg,de ce se face atata caz ca este injurat ciobanul pe stadion??? Pe toate stadioanele din lume se injura(chiar si pe cele englezesti)asa ca se bate degeaba moneda pe injuraturile din Ghencea! Atitudinea stelistilor pe stadion este influentata de prostia lui jiji care nu realizeaza ca nu poate pune botnita la 4-5 mii de suporteri recalcitranti...daca platesc bilet lasa-i frate sa te injure...

 •  22 Martie 2010, 01:47

"zona de lux a tribunei VIP, unde au abonamente şi vin, de regulă, directori de bănci, de firme auto sau personalităţile politice şi mondene ale ţării" Asa si ? Astia care au fost la meci si s`au bucurat de lux`ul asta nu merita sau cum ? Ei nu sunt tot suporteri nu ? Rusine nesimtitilor !

 •  22 Martie 2010, 00:17
Postat de ak47_killer pe 21 Martie 2010, 22:16

jiji nu o sa cistigi niciodata steaua nu e a ta steaua e a milioane de fani care ar prefera in b dar fara fekali

eu prefer ca tu sa taci din gura,esti un analfabet precum cei care striga impotriva lui Becali.nu cumva tu si cei cativa latrai ce strica atmosfera din Ghencea vreti sa cumparati STEAUA?,la mintea voastra de gugstiuci plouate ne-am duce draq de rapa si am juca in divizia judeteana.sunteti niste specimene ce impreuna cu ungurii si tiganii ar trebui expulzate din tara.semnat, vocea poporului

Vezi toate comentariile (25)
Comentează